Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 10 mai 2023. Câștig de peste 600 de lei cu meciuri din Arabia Saudită și Champions League

Biletul zilei de miercuri, 10 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul unui meci din Arabia Saudită și altul din Champions League.
09.05.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 10 mai 2023 Castig de peste 600 de lei cu meciuri din Arabia Saudita si Champions League
Biletul zilei de miercuri, 10 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul unui meci din Arabia Saudită și altul din Champions League. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Arabia Saudită și Champions League în care am ales să jucăm soliști. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,15 la Betano şi aşteptăm un profit satisfăcător.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Al Batin – Al Tai, din etapa a 26-a din Saudi League, care începe la ora 19:00. Pentru gazde este una dintre ultimele șanse de a rămâne în lupta pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este AC Milan – Inter Milano, din prima manșă a semifinalelor Champions League, programată de la ora 22:00. Italia vibrează la nivel înalt înainte de ”Derby della Madonnina”.

Cotă de 2,05 de la Al Batin – Al Tai pentru biletul zilei

După un început cu multe piedici pe banca tehnică a lui Al Tai, Mirel Rădoi a reușit să pună la punct întregul sistem și acest lucru s-a văzut imediat. Formația sa este neînvinsă în ultimele cinci partide și a urcat până pe locul 7.

ADVERTISEMENT

Pentru formația fostului selecționer al României, despre care se vorbește tot mai intens că va prinde un contract la o forță din Golf, finalul de sezon este unul liniștit, astfel că jucătorii pot aborda mult mai liniștiți jocurile.

Al Batin este pe ultimul loc în clasament, cifrele arată că este cea mai slabă echipă din toate punctele de vedere și mai are doar șanse teoretice să se salveze de la retrogradare. La acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Betano o cotă de 2,05.

ADVERTISEMENT

Victoria lui AC Milan aduce o cotă de 3,00

După o pauză de șase ani o nouă echipă din Italia va ajunge în finala Champions League. Că va fi AC Milan sau Inter rămâne să vedem, însă pentru fotbalul italian, care a cunoscut un regres în ultima perioadă, este deja un mare succes.

Ambele formații sunt într-un moment excelent, fiind neînvinse în ultimele cinci partide, însă ”rossonerii” au avantajul moral de a fi trecut de fiecare dată de rivala istorică atunci când s-au întâlnit în Europa.

ADVERTISEMENT

Inter vine după spectacolul din sferturi cu Benfica, însă și aici Milan pare a avea un mic avantaj, pentru că a reușit să elimine noua campioană din Serie A, Napoli. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 3,00 oferită de Betano este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 615 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Betano o cotă de 6,15 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Al Batin – Al Tai și o cotă de 3,00 pentru ”1 solist” la AC Milan – Inter Milano, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,15. Numai bună pentru un câștig de 615 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT