Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 12 ianuarie 2022. Meciurile din Anglia ne aduc un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de miercuri, 12 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și Cupa Ligii Angliei.
11.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 12 ianuarie 2022 Meciurile din Anglia ne aduc un castig de peste 350 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Anglia în care joacă formații de prim rang. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,62 la Unibet şi aşteptăm un profit însemnat.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul West Ham United – Norwich City, restanță din etapa a 18-a din Premier League, care va începe la ora 21:45. ”Ciocănarii” se gândesc doar la victorie pentru a reveni în Top 4.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Tottenham Hotspur – Chelsea Londra, din manșa secundă a semifinalelor Cupei Ligii Angliei, care are startul tot la ora 21:45. Trupa lui Tuchel pleacă favorită după avantajul de două goluri luat în tur.

Cotă de 1,52 de la West Ham – Norwich pentru biletul zilei

Londonezii sunt mari favoriți în restanță, mai ales că au reușit să reînnoade șirul victoriilor după o lună decembrie de coșmar. Elevii lui David Moyes au șansa să revină pe lcourile de Champions League în cazul unui succes și e greu de crezut că vor permite să le scape o asemenea șansă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Norwich este ultima în clasamentul din Premier League și chiar dacă teoretic are șanse de a se salva de la retrogradare, practic jocul o condamnă să ia drumul spre Championship. ”Canarii” au cel mai slab atac, 8 goluri, și cea mai slabă apărare, 42 de goluri.

De partea cealaltă, West Ham nu este nici ea o echipă cu mari veleități ofensive, dar se bazează pe un joc foarte bine organizat. La acest meci vom miza pe varianta ”sub 1,5 goluri în prima repriză”, care are la Unibet o cotă de 1,52.

ADVERTISEMENT

Cornerele de la Tottenham – Chelsea aduc o cotă de 2,38

În așteptarea unei reveniri de senzație a mijlocașului danez Christian Eriksen, Tottenham visează la finala Cupei Ligii Angliei, dar are de întors un rezultat de 0-2 din prima manșă cu Chelsea.

Managerul Antonio Conte va fi nevoit să riște destul de mult dacă își dorește prima sa finală cu Spurs, dar deținătoarea Champions League este o formație căreia îi place contraatcul și poate specula cu cinism orice spațiu.

ADVERTISEMENT

Este clar că va fi un joc de-a șoarecele și pisica în care gazdele sunt nevoite să se arunce în ofensivă încă din start. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total cornere Tottenham: peste 5,5”, pentru că și cota de 2,38 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 362 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,52 pentru pronosticul ”sub 1,5 goluri în prima repriză” în meciul West Ham United – Norwich City și o cotă de 2,38 pentru ”total cornere Tottenham: peste 5,5” la Tottenham Hotspur – Chelsea Londra, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,62. Numai bună pentru un câștig de 362 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: