Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 13 iulie 2022. Stăm cu ochii pe meciurile din Champions League pentru un câștig de aproximativ 350 de lei

Biletul zilei de miercuri, 13 iulie 2022, ne poate aduce un câștig de exact 339 de lei cu ajutorul două meciuri din preliminariile UEFA Champions League.
12.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 13 iulie 2022 Stam cu ochii pe meciurile din Champions League pentru un castig de aproximativ 350 de lei
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 13 iulie 2022. Stăm cu ochii pe meciurile din Champions League pentru un câștig de aproximativ 350 de lei. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Miercuri, 13 iulie 2022, la biletul zilei la pariuri va vom propune să pariați pe două meciuri din manșa retur a primului tur preliminar din Liga Campionilor. Este vorba despre două confruntări care se anunță de neratat, în special cea în care e angrenată campioana României, CFR Cluj. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,39 la Casa Pariurilor.

Vom deschide biletul de miercuri, 13 iulie 2022, cu meciul dintre CFR Cluj și Pyunik Erevan. În Armenia, campioana României s-a împotmolit. Deși a dominat și a avut o sumedenie de ocazii, duelul s-a terminat doar 0-0. Returul e programat în Gruia și va începe la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

Pentru al doilea duel vom merge în nordul Europei, mai exact în Insulele Feroe, pentru a urmări manșa secundă dintre KI Klaksvik și Bodo Glimit. Oaspeții sunt favoriți la o nouă victorie, după ce săptămâna trecută s-au impus la scor de neprezentare. Manșa secundă va lua startul la ora 20:00.

Returul dintre CFR Cluj și Pyunik Erevan vine cu o cotă de 2,08 la biletul zilei

CFR Cluj e condamnată să câștige returul cu Pyunik Erevan și să se califice în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Campioana României a început prost sezonul. După 0-0 în Armenia, ardelenii s-au împiedicat și în Supercupa României, pe care au pierdut-o în fața lui Sepsi, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Dan Petrescu a menajat câțiva fotbaliști la Arad, astfel că ne așteptăm să vedem un CFR Cluj proaspăt în fața lui Pyunik Erevan, care să se impună fără probleme în cele din urmă. Așadar, la acest duel, am ales varianta „1 solist/peste 2,5 goluri”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 2,08.

Cotă 1,63 pentru o nouă victorie a lui Bodo Glimt

Bodo Glimt e cu un picior în următorul tur preliminar din Liga Campionilor. Campioana Norvegiei a câștigat cu 3-0 în Insulele Feroe, grație hattrick-ului reușit de atacantul nigerian Victor Boniface. În Eliteserien, oaspeții sunt pe locul 4, cu 22 de puncte, opt mai puține decât liderul Molde. În ultima etapă de campionat, Bodo Glimt a învins-o pe Sarpsborg 08, scor 4-1.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, deși are șanse nule la calificare, campioana din Feroe este și acum lider, cu 43 de puncte, șase peste Vikingur. Astfel, la duelul dintre cele două echip enordice vom paria pe „2 solist”, pronostic care la Superbet ne oferă o cotă de 1,63.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 339 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri, 13 iulie 2022, la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,08 pentru pronosticul „1 solist/peste 2,5 goluri” în duelul dintre CFR Cluj și Pyunik Erevan și o cotă de 1,63 pentru „2 solist”, în disputa dintre KI Klaksvik și Bodo Glimt, care, combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,39 și ne garantează un câștig de 339 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT