Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 13 martie 2024. Câștig de 598 de lei

Biletul zilei de miercuri, 13 martie 2024, poate aduce un câștig de 598 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Champions League.
12.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 13 martie 2024 Castig de 598 de lei
Biletul zilei de miercuri, 13 martie 2024, poate aduce un câștig de 598 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Champions League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din manșa secundă a optimilor de finală din Champions League, în care se bau bătălii crâncene pentru calificare. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,98 la Betano și așteptăm un profit bun.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Atletico Madrid – Inter Milano, care începe la ora 22:00. Va fi infern în capitala Spaniei, acolo unde Atleti are de recuperat o diferență de un gol.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Borussia Dortmund – PSV Eindhoven, programată tot de la ora 22:00. ”Galben-negrii” sunt mari favoriți la accederea în sferturile de finală.

Victoria lui Atletico aduce o cotă de 2,92

Chiar dacă madrilenii trec printr-o perioadă mai puțin fastă, Civitas Metropolitano rămâne în continuare o adevărată fortăreață. Atletico a pierdut o singură dată în ultimele 31 de meciuri, iar acest lucru o sperie chiar și pe Inter.

ADVERTISEMENT

”Cholo” Simeone exultă pentru că îl va avea la dispoziție pe Antoine Griezmann, iar în poartă va merge tot pe mâna experimentatului Jan Oblak. Adus în iarnă, Horațiu Moldovan se remarcă deocamdată doar pe rețelele de socializare.

Inter vine la Madrid fără Arnautovic, marcatorul din tur, și Carlos Augusto, ceea ce înseamnă mai puține variante pentru Simone Inzaghi. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 2,92 oferită de Betano este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,05 de la Dortmund – Eindhoven pentru biletul zilei

Ținând cont de remiza scoasă în Olanda, acolo unde a controlat jocul chiar dacă nu a avut prea multe ocazii de gol, dar și de valoarea lotului, Borussia Dortmund pornește cu prima șansă la calificare.

De partea cealaltă, olandezii nu au nimic de pierdut și vin Germania să dea marea lovitură. Însă este greu de crezut că vor reuși surpriza pe un stadion unde fanii știu să-și poarte favoriții către victorie.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Edin Terzic a înregistrat două victorii consecutive în Bundesliga care au repus-o în lupta pentru Top 4 și are un moral beton. La acest meci vom miza pe varianta ”metoda calificării: Borussia Dortmund în timp regulamentar”, care are la Betano o cotă de 2,05.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 598 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,92 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul Atletico Madrid – Inter Milano și o cotă de 2,05 pentru ”metoda calificării: Borussia Dortmund în timp regulamentar” la Borussia Dortmund – PSV Eindhoven, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,98. Numai bună pentru un câștig de 598 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT