Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 16 noiembrie 2022. Câștig de peste 300 de lei cu meciuri de la Turneul Campionilor

Biletul zilei de miercuri, 16 noiembrie 2022, ne poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Turneul Campionilor.
15.11.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 16 noiembrie 2022 Castig de peste 300 de lei cu meciuri de la Turneul Campionilor
Biletul zilei la pariuri, miercuri 16 noiembrie 2022, ne poate aduce un câștig de peste 300 de lei. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În săptămâna 13-20 noiembrie se desfășoară Turneul Campionilor, astfel vom putea miza pe cele mai tari meciuri din circuitul ATP. Vom alege două partide de simplu din grupa Roșie a turneului care are loc în Torino și vom paria 100 de lei pe o cotă totală de 3,02 la NetBet. Așteptăm un profit major.

Cotă de 1,80 la meciul Andrey Rublev – Novak Djokovic

În prima partidă a zilei se vor înfrunta câștigătorii din primele meciuri care au avut loc în grupa Roșie a Turneului Campionilor, Andrey Rublev (7 ATP) – Novak Djokovic (8 ATP), miercuri, 16 noiembrie, ora 15:00. Andrey Rublev a trecut după un meci extrem de echilibrat de compatriotul său Daniil Medvedev, scor 7-6(7), 3-6, 6-7(7).

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În celălalt meci, Novak Djokovic s-a impus în minimum de seturi contra lui Stefanos Tsitsipas, scor 6-4, 7-6(4). Cei doi sportivi și-au împărțit victoriile în precedentele două meciuri directe. Djokovic s-a impus anul trecut la Turneul Campionilor, desfășurat tot la Torino, scor 6-3, 6-2.

Totuși, tenismenul rus se poate lăuda cu un set câștigat la 0 chiar într-un turneu din țara natală a lui Novak Djokovic. Andrey Rublev s-a impus în finala de la Belgrad în acest an, scor 6-2, 6-7(4), 6-0 în fața lui Novak Djokovic pe zgură. Vom miza pe varianta „minim un set Andrey Rublev: da”, care are la NetBet o cotă de 1,80.

ADVERTISEMENT

Partida Stefanos Tsitsipas – Daniil Medvedev sare în ajutor cu o cotă de 1,68

Stefanos Tsitsipas (3 ATP) și Daniil Medvedev (5 ATP), care au pierdut în prima partidă de la Turneul Campionilor, caută prima victorie în grupa Roșie, miercuri, 16 noiembrie, ora 22:00. Stefanos Tsitsipas a venit în Italia după semifinala de la Paris, când a pierdut cu Novak Djokovic. Tot „Nole” l-a învins și în prima partidă de la Turneul Campionilor.

De cealaltă parte, fostul lider ATP, Daniil Medvedev, a câștigat turneul de la Viena la sfârșitul lunii octombrie, însă a fost eliminat în manșa inaugurală la Paris. Tsitsipas și Medvedev se cunosc foarte bine, deoarece s-au întâlnit de 10 ori, bilanțul fiind în favoarea jucătorului rus, 7-3.

ADVERTISEMENT

Ultima partidă dintre cei doi a avut loc în semifinale la Cincinnati 2022, la finalul lunii august, iar victoria i-a revenit lui Tsitsipas în trei seturi. Vom miza pe varianta „minim un set Stefanos Tsitsipas: da” care are la NetBet o cotă de 1,68.

Biletul zilei la pariuri aduce un profit potențial de 302 de lei

Biletul zilei la pariuri
Biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 1,80 pentru pronosticul „minim un set Andrey Rublev: da” în partida Andrey Rublev – Novak Djokovic și o cotă de 1,68 pentru „minim un set Stefanos Tsitsipas: da” la meciul Stefanos Tsitsipas – Daniil Medvedev, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,02. Numai bună pentru un câștig de 302 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT