Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 19 mai 2021. Câștig de peste 320 de lei din Liga 1 și Premier League

18.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 19 mai 2021 Castig de peste 320 de lei din Liga 1 si Premier League
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 19 mai 2021. Câștig de peste 320 de lei din Liga 1 și Premier League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 19 mai 2021. Un meci din Liga 1 și altul din Premier League, o cotă totală de 3,27 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 320 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Dinamo București – Chindia Târgoviște, din etapa a noua, ultima a play-out-ului din Liga 1, care va începe la ora 18.30. Oaspeții nu mai pot pierde primul loc, în timp ce ”câinii” cu un ochi sunt la cupele europene și cu altul la barajul de retrogradare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Burnley – FC Liverpool, din etapa a 37-a din Premier League, care are startul la ora 22:15. Presiunea este pe ”cormorani”, care cu o victorie urcă în Top 4, care asigură un loc în sezonul viitor de Champions League.

Meciul Dinamo – Chindia aduce o cotă de 1,71 la biletul zilei

Dinamo vine după o serie incredibilă de cinci victorii consecutive și un succes în fața Chindiei, coroborat cu un semieșec al Argeșului în meciul cu Hermannstadt, i-a duce pe elevii lui Dusan Uhrin la barajul pentru Conference League.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Însă, ”câinii” trebuie să fie atenți pentru că un eșec, la care s-ar adăuga jocul rezultatelor din celelalte partide, i-ar putea duce la barajul pentru menținerea în Liga 1. Însă, salvarea de la retrogradare e mult mai aproape, în ciuda faptului că problemele fiunanciare nu au dispărit complet.

Trupa lui Emil Săndoi nu mai poate pierde primul loc în play-out și își poate permite să odihnească din jucători în vederea barajului european. În aceste condiții, vom miza pe varianta ”1 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,71.

ADVERTISEMENT

Golurile de Burnley – Liverpool aduc o cotă de 1,90

Liverpool a avut unul dintre cele mai modeste sezoane din ultima perioadă și multă vreme s-a crezut că vor rata Champions League pentru sezonul viitor. ”Cormoranii” au reușit o serie de opt meciuri fără înfrângere, dintre care șase victorii, ultima cu ajutorul portarului Alisson Becker, și a ajuns aproape de echipele din frunte.

Cu o victorie la Burnley, elevii lui Jurgen Klopp vor fi siguri de locul în Top 4 înaintea ultimei runde, deoarece Chelsea și Leicester, ocupantele pozițiilor 3 și 4 se vor duela între ele și orice rezultat s-ar înregistra una ar coborî pe locul 5.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm ca Jurgen Klopp să dea drumul jocului ofensiv și să vedem multe goluri. Pentru acest meci vom opta pentru pronosticul ”peste 3,5 goluri”, pentru că și cota de 1,90 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 327 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,71 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul Dinamo București – Chindia Târgoviște și o cotă de 1,90 pentru ”peste 3,5 goluri” la Burnley – FC Liverpool, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,27. Numai bună pentru un câștig de 327 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT