Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 20 octombrie 2021. Câștig de 450 de lei la Get’s Bet cu Mircea Lucescu și Cristiano Ronaldo în prim plan

Biletul zilei de miercuri, 20 octombrie 2021, poate aduce un câștig de 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din grupele UEFA Champions League.
19.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 20 octombrie 2021 Castig de 450 de lei la Gets Bet cu Mircea Lucescu si Cristiano Ronaldo in prim plan
ADVERTISEMENT

În ziua de miercuri, 20 octombrie, vom paria pe două partide din runda cu numărul trei a fazei grupelor UEFA Champions League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,50 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit considerabil.

Pentru primul meci de pe biletul zilei de miercuri la pariuri am ales confruntarea de pe Camp Nou, dintre Barcelona și Dinamo Kiev. Cele două echipe sunt codașele grupei E. După primele două meciuri, catalanii nu au niciun punct, în timp ce echipa lui Mircea Lucescu a reușit să înregistreze măcar un rezultat de egalitate. Duelul dintre Barca și Dinamo Kiev va începe la ora 19:45.

ADVERTISEMENT

Următoarea partidă de pe biletul zilei se joacă în grupa F, mai exact pe Old Trafford, acolo unde Manchester United va primi vizita Atalantei, de la ora 22:00. Italienii sunt lideri în clasament, cu patru puncte, unul mai mult decât „diavolii roșii”, care împart locul 2 cu Young Boys Berna.

Cotă de 2,00 de la Barcelona – Dinamo Kiev pentru biletul zilei

Barcelona încearcă să spele rușinea din primele două etape, atunci când a pierdut acasă cu Bayern Munchen și la Lisabona cu Benfica, de fiecare dată la scor de neprezentare. Mai mult, echipa lui Ronald Koeman a pierdut și derby-ul din campionat cu Atletico Madrid, scor 0-2. Gruparea blaugrana și-a revenit weekend-ul trecut, atunci când a trecut cu 3-1 de Valencia.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, echipa lui Mircea Lucescu are un atac modest în Liga Campionilor. Dinamo Kiev nu a dat gol în primele două etape de UEFA Champions League. A remizat nul cu Benfica și a fost spulberată de Bayern Munchen, scor 0-5.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Campioana Ucrainei este însă pe primul loc în competiția internă, acolo unde, după 11 runde are un avans de trei puncte față de rivala Șahtior Donețk. Având în vedere fragilitatea defensivă a celor două echipe, la jocul de pe Camp Nou vom risca varianta „ambele echipe marchează”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,00.

ADVERTISEMENT

„Peste 3,5 goluri” în Manchester United – Atalanta aduce o cotă de 2,25

Deși îl are pe Cristiano Ronaldo în formă de grație, Manchester United tot nu reușește să își regăsească gloria de altădată. „Diavolii roșii” au început cum nu se poate mai prost competiția. Au fost învinși de elvețienii de la Young Boys, scor 2-1. Al doilea meci s-a terminat cu o victorie, dar a fost una grea, scor 2-1, contra lui Villarreal, după un gol marcat de Ronaldo în al cincilea minut de prelungiri. Man United vine după un rezultat de coșmar în Premier League, acolo unde a pierdut cu 2-4 în fața lui Leicester.

De cealaltă parte, italienii au început competiția cu o remiză. Au remizat la doi cu câștigătoarea Europa League, Villarreal. „Zeița” a reușit apoi ce n-a reușit Man United, să o bată pe Young Boys, scor 1-0. Sezonul trecut, Atalanta a ajuns până în optimile de finală ale competiției. A reușit un rezultat incredibil, să o elimine în dublă manșă pe Real Madrid.

ADVERTISEMENT

În campionat, italienii sunt pe locul 6 și au avut meciuri complicate în ultima perioadă. Au remizat la 2 cu Inter și au pierdut la Milan, 2-3. Înainte să o înfrunte pe United au câștigat la Empoli, scor 4-1.  Având în vedere apetitul ofensiv al celor două echipe, la acest joc vom miza pe varianta „peste 3,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,25.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 450 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,00 pentru pronosticul „amble echipe marchează” în meciul Barcelona – Dinamo Kiev și o cotă de 2,25 pentru „peste 3,5 goluri” la Manchester United – Atalanta, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,50. Numai bună pentru un câștig de 450 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: