Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 22 martie 2023. Posibil câștig de 633 lei cu meciuri din Liga Campionilor la fotbal feminin

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 22 martie 2023, ne poate aduce un câștig 633 lei cu ajutorul a două meciuri din Liga Campionilor la fotbal feminin.
21.03.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 22 martie 2023 Posibil castig de 633 lei cu meciuri din Liga Campionilor la fotbal feminin
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 22 martie 2023, ne poate aduce un câștig de 633 de lei cu două meciuri din Liga Campionilor la fotbal feminin. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 22 martie, va fi compus din ultimele două meciuri tur ale „sferturilor” de finală din Liga Campionilor la fotbal feminin. Am construit o cotă totală de 6,33 la Fortuna, iar un potențial bilet verde ne va aduce în buzunare suma de 633 de lei, bineînțeles dacă vom miza 100 de lei.

Partida Lyon – Chelsea din Liga Campionilor la fotbal feminin ne asigură o cotă de 2,75 pe biletul zilei la pariuri de miercuri, 22 martie

Lyon primește vizita celor de la Chelsea pe Parc Olympique Lyonnais, miercuri, 22 martie, de la ora 19:45. Ambele formații vin în cea mai titrată competiție inter-cluburi după victorii în întrecerea internă.

ADVERTISEMENT

Echipa franceză a terminat pe locul 2 în grupa C din Liga Campionilor, cu 11 puncte obținute în 6 partide în spatele lui Arsenal. De precizat este faptul că Lyon nu a pierdut niciun meci în acest an, iar grație victoriei din ultima partidă s-a calificat în finala Cupei Franței unde va da piept cu rivala PSG.

În Divizia 1, echipa de fotbal feminin a lui Lyon se află pe prima poziție cu 43 de puncte în 16 partide, la un punct în fața lui PSG. Este o bătălie mult mai strânsă pentru titlu în condițiile în care sezonul precedent Lyon s-a impus la o diferență de 11 puncte de locul 2.

ADVERTISEMENT

Tot pe locul 1 în competiția internă se află și Chelsea. Echipa londoneză și-a câștigat grupa din Liga Campionilor cu cinci victorii și un rezultat de egalitate. Vom alege varianta „prima repriză 1”, care are la Fortuna o cotă de 2,75.

Meciul PSG – Wolfsburg din Liga Campionilor la fotbal feminin vine în ajutor cu o cotă de 2,30 pe biletul zilei la pariuri de miercuri, 22 martie

Ultimul duel din turul „sferturilor” Ligii Campionilor le pune față în față pe PSG și Wolfsburg. Vicecampioana Franței primește vizita echipei din Germania, miercuri, 22 martie, de la ora 22:00. Partida va fi găzduită de renumitul stadion Parc de Princes.

ADVERTISEMENT

PSG are șapte victorii consecutive și speră la un rezultat pozitiv în primul meci cu Wolfsburg. În sezonul precedent, echipa din capitala Franței a fost eliminată în semifinale în Liga Campionilor de către Lyon, scor 5-3 la general. În cazul în care va trece de Wolfsburg, PSG va da piept în semifinale cu învingătoarea „dublei” Bayern – Arsenal.

Cele două formații s-au mai întâlnit în Liga Campionilor în sezonul 2014/2015 în faza semifinalelor. PSG avea să câștige „dubla”, scor 3-2 la general, însă pierdea finala în fața celor de la FFC Frankfurt. Vom alege varianta „1 solist”, care are o cotă de 2,30 la Fortuna.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 22 martie 2023, aduce un posibil câștig de 633 lei

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 22 martie 2023.
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 22 martie 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,75 pentru pronosticul „prima repriză 1” în meciul Lyon F – Chelsea F și o cotă de 2,30 pentru „1 solist” la PSG F – Wolfsburg F, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,33. Numai bună pentru un câștig de 633 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: