Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 3 ianuarie 2024. Câștig de 868 de lei

Biletul zilei de miercuri, 3 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 868 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Supercupa Franței și La Liga.
02.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 3 ianuarie 2024 Castig de 868 de lei
Biletul zilei de miercuri, 3 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 868 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Supercupa Franței și La Liga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe o întâlnire din Supercupa Franței și o alta din campionatul Spaniei, în care joacă formații de mare tradiție din cele două țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 8,68 la Mr. Bit și așteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul PSG – Toulouse, din Supercupa Franței, care începe la ora 21:45. Parizienii pornesc din postura de mari favoriți să-și mai treacă în palmares un trofeu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Girona – Atletico Madrid, din runda a 19-a din La Liga, programată de la ora 22:30. Este interesant de văzut dacă gazdele și-au păstrat forma excelentă și în noul an.

Golurile de la PSG – Toulouse aduc o cotă de 3,20

Trupa lui Luis Enrique se află în fața câștigării primului trofeu din acest sezon. Deși nu este o competiție care să stârnească prea mare interes pentru parizieni, faptul că joacă în fața propriilor suporteri este un motiv bun pentru a da totul.

ADVERTISEMENT

Este un început de an agitat pentru colosul francez, care ar putea să-l piardă în vară pe superstarul Kylian Mbappe. Dar tocmai acest lucru poate fi o motivație în plus pentru atacantul lui PSG să aducă noi trofee în vitrina clubului.

Toulouse se zbate în zona retrogradării în campionat, iar sezonul trecut a avut norocul să prindă un culoar neașteptat în Cupa Franței și să câștige trofeul. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri PSG: peste 3,5”, pentru că și cota de 3,20 oferită de Mr. Bit este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,71 de la Girona – Atletico Madrid pentru biletul zilei

După ce a făcut primă parte de campionat absolut fantastică, toată lumea este cu ochii pe micuța Girona și se întreabă dacă va reuși să țină ritmul cu coloșii Spaniei și mai departe. Iar un prim răspuns este așteptat la duelul cu Atletico Madrid.

Impulsionată de la mijlocul terenului de fostul dinamovist Aleix Garcia, formația catalană are cel mai bun atac din La Liga după 18 etape. Însă de această dată nu îi va fi deloc ușor și asta deoarece în față va avea temuta apărare creată de Diego Simeone.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că și Atletico și-a mai schimbat stilul și a devenit mai ofensivă, însă madrilenii știu să scoată țepii defensivi atunci când simt pericolul. La acest meci vom miza pe varianta ”număr exact de goluri Girona: 1”, care are la Mr. Bit o cotă de 2,71.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 868 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Mr. Bit o cotă de 3,20 pentru pronosticul ”total goluri PSG: peste 3,5” în meciul PSG – Toulouse și o cotă de 2,71 pentru ”număr exact de goluri Girona: 1” la Girona – Atletico Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 8,68. Numai bună pentru un câștig de 868 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT