Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 5 august 2020. Cum poţi să câştigi 237 de lei

04.08.2020 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 5 august 2020Cum poti sa castigi 237 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 5 august 2020. Reîncep cupele europene după o pauză de 5 luni! Este faza optimilor de finală şi Europa League este prima programată. Mizăm pe returul dintre Şahtior şi Wolfsburg, dar şi pe duelul într-o singură manşă dintre Inter Milano şi Getafe. Unibet ne oferă o cotă totală de 2,37 pentru alegerile noastre.

Primul meci al serii şi de pe biletul zilei este Şahtior – Wolfsburg. Partida începe de la ora 19:55. În tur, pe 12 martie(!!!), ucrainenii s-au impus în Germania cu scorul de 2-1 şi pornesc favoriţi la calificarea în Final 8.

ADVERTISEMENT

Inter – Getafe, de la 22:00, este a doua partidă de pe biletul zilei. Câştigătoarea se va desemna într-o singur tur, pe teren neutru, la Gelsenkirchen. Din cauza faptului că nu s-a disputat turul înainte de apariţia pandemiei, UEFA a decis ca echipa calificată în Final 8 să se stabilească astfel.

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 5 august 2020. Şahtior e favorită

Şahtior este favorită clară la calificare după ce a reuşit să câştige în deplasare cu 2-1. Echipa joacă foarte bine, lucru evidenţiat şi de cele doar două înfrângeri în campionatul Ucrainei. „Minerii“ au câştigat un nou titlu, cu 82 de puncte: 26 de victorii, 4 egaluri şi 2 înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Wolfsburg va fi puţin „ruginită“ pentru că nu a mai jucat niciun meci oficial din 27 iunie, în ultima etapă de Bundesliga, când a pierdut 0-4 pe teren propriu cu Bayern. De partea cealaltă, Şahtior a avut ultima partidă oficială pe 17 iulie. Amândouă au disputat câte un amical, nemţii remizând 1-1 cu Leipzig, iar ucrainenii învingând 2-0 formaţia aproape anonimă Veres-Rivne. „1X“ are cota 1,42 la Unibet.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Getafe, parcurs dezastruos de la reluarea competiţiilor

Inter este vicecampioana Italiei. O echipă solidă, cu un antrenor – Antonio Conte – capabil, dar care are nişte probleme interne. Conte şi-a urcat suporterii în cap declarând că Inter ar trebui să înveţe de la rivala Juventus. Tocmai această replică acidă i-ar putea motiva suplimentar pe Lautaro şi pe colegii lui. Inter, care are un plan nebun de a-l transfera pe Messi, a învins în 30 de partide din cele 50 disputate în acest sezon în toate competiţiile şi a remizat în alte 12.

ADVERTISEMENT

Getafe a fost una din surprizele plăcute pe parcursul campionatului, dar un final mai puţin reuşit de sezon a făcut să ocupe doar poziţia a opta la final. Şi să rateze cupele europene în 2020-2021. Problemele au apărut la revenirea după lunga pauză cauzată de coronavirus. În 11 meciuri jucate, a câştigat o singură dată, a remizat de 5 ori şi a pierdut de alte 5. Pare victimă sigură pentru Inter. „1 solist“ are cota 1,67 la Unibet.

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 5 august 2020
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 5 august 2020

Rezumând, dacă Wolfsburg nu câştigă în Ucraina (cotă 1,42), iar Inter se impune în 90 de minute în faţa lui Getafe (cotă 1,67), facem un profit de 137 de lei pentru 100 mizaţi. Unibet ne oferă o cotă totală de 2,37 pentru pronosticurile noastre.

ADVERTISEMENT

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT