Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 11 martie 2023. Posibil câștig de 425 lei cu meciuri din Premier League și SuperLiga

Biletul zilei de sâmbătă, 11 martie 2023, poate aduce un câștig de peste 425 de lei cu ajutorul a două meciuri Premier League și SuperLiga.
10.03.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 11 martie 2023 Posibil castig de 425 lei cu meciuri din Premier League si SuperLiga
Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig de 425 lei cu două meciuri din Premier League și SuperLiga. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

În acest sfârșit de săptămână am ales să pariem pe două meciuri interesante din Premier League și SuperLiga. Am construit o cotă totală de 4,25 cu ajutorul a două meciuri. Unul din cel mai tare campionat din lume, iar celălalt din primul eșalon al fotbalului românesc. Un potențial bilet câștigător ne va aduce în buzunare 425 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

Partida Bournemouth – Liverpool vine în ajutor cu o cotă de 1,95 pe biletul zilei la pariuri

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu partida dintre Bournemouth și Liverpool care este programată sâmbătă, 11 martie, de la ora 14:30. „Cormoranii” joacă primul meci după corecția pe care au aplicat-o lui Manchester United. Echipa lui Jurgen Klopp s-a impus pe Anfield, scor 7-0 în etapa 26 din Premier League.

ADVERTISEMENT

Nou-promovata Bournemouth nu a emis prea multe pretenții până acum în actualul sezon. Formația pregătită de Gary O’Neil este „lanterna roșie” a campionatului, însă o întâlnește pe Liverpool după un meci care le dă speranțe fanilor. În ultima partidă, codașa din Premier League a pierdut dramatic cu Arsenal, scor 2-3 după un gol primit în minutul 90+7.

De cealaltă parte, Liverpool are moralul ridicat după victoria istorică împotriva celor de la Manchester United. De asemenea, victoria din ultimul meci direct cu Bournemouth spune multe despre modul în care va fi abordată partida de „cormorani”. Liverpool s-a impus, scor 9-0 pe Anfield. Mai mult decât atât, ultima victorie a lui Bournemouth datează din 2016. Vom alege varianta „2 și peste 2,5 goluri” care are la Betano o cotă de 1,95, foarte bună de pariat.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci de pe biletul zilei la pariuri este Farul – Rapid care ne rezervă o cotă de 2,18

Farul Constanța și Rapid se înfruntă în ultima etapă a sezonului regulat din SuperLigă. Duelul dintre echipele pregătite de Gică Hagi, respectiv Adrian Mutu îl vom revedea încă de două ori în lupta din play-off. Partida de la Ovidiu este programată sâmbătă, 11 martie, de la ora 20:30.

După ce a pierdut pe teren propriu cu Hermannstadt în ultima etapă, Rapid a primit o nouă lovitură. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că gruparea „alb-vișinie” are interzis la transferuri. Adrian Mutu a declarat la conferința de presă că pentru Rapid play-off-ul deja a început odată cu disputa împotriva Farului.

ADVERTISEMENT

„Marinarii” lui Gică Hagi au pierdut de asemenea în ultima etapă, scor 2-0 cu ”U” Cluj. În ultimul duel direct, constănțenii s-au impus în Giulești, scor 2-0 în Cupa României. În ceea ce privește meciul tur din campionat, scorul a fost egal 1-1. Vom alege varianta „1 solist” care are la Betano o cotă de 2,18, numai bună de pariat.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 425 de lei

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 11 martie 2023.
Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 11 martie 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Betano o cotă de 1,95 pentru pronosticul ”2 solist și total goluri: peste 2,5” în meciul Bournemouth – Liverpool și o cotă de 2,18 pentru ”1 solist” la Farul – Rapid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,25. Numai bună pentru un câștig de 425 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT