Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 11 septembrie 2021. Câștig de peste 390 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Liga 1 și Premier League

Biletul zilei de sâmbătă, 11 septembrie 2021, poate aduce un câștig de 391 de lei cu ajutorul a două înfruntări extrem de interesante.
10.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 11 septembrie 2021 Castig de peste 390 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Liga 1 si Premier League
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de sâmbătă, 11 septembrie 2021, vă propunem două meciuri extrem de interesante pentru biletul zilei la pariuri. Pentru prima propunere vom merge la Londra, pentru că acolo se joacă unul dintre cele mai atractive meciuri ale etapei a 4-a în Premier League. Ceva mai târziu, în Liga 1, vom urmări redebutul lui Dan Petrescu pe banca CFR-ului, într-o întâlnire grea, în nordul Moldovei. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,91 la Get’s Bet şi așteptăm un profit frumos.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă, 11 septembrie 2021, la pariuri, cu meciul dintre Chelsea și Aston Villa, unul dintre cele mai vechi dueluri din campionatul Angliei. Partida se dispută de la ora 19:30, în cadrul etapei a 4-a și veți vedea că avem suficiente motive să pariem pe acest joc.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere, cum spuneam, mergem în Moldova. Dan Petrescu a revenit pe banca CFR-ului și va încerca să obțină, chiar dacă în stilul lui caracteristic, primul succes în noul mandat pe banca echipei campioane. Dacă în prima propunere vom miza pe goluri, în jocul dintre FC Botoșani și CFR vom fi puțin mai reținuți, pentru că știm deja abordarea lui ”Super Dan”.

Chelsea – Aston Villa ne aduce o cotă de 2,05 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul de la Londra dintre Chelsea și Aston Villa. Gazdele pornesc evident favorite, dar nu trebuie să subestimăm calitatea jucătorilor echipei din Birmingham. Tocmai de aceea vom miza pe goluri și vom da credit echipei lui Thomas Tuchel în această întâlnire.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Chelsea este campioana Europei și neînvinsă în primele trei etape disputate din noul campionat al Angliei. E adevărat că nu au triumfat în meciul precedent, din deplasare, cu FC Liverpool, dar gruparea patronată de Roman Abramovic a arătat că este o candidată serioasă la câștigarea trofeului de campioană. În plus, londonezii par să aibă o misiune destul de facilă dat fiind numărul mare de indisponibilități de la Villa.

De-a lungul istoriei, cele două formații s-au întâlnit de 145 de ori în toate competițiile interne din Albion. În ultimii ani, Chelsea a fost echipa care s-a impus de cele mai multe ori și tocmai de aceea vom paria și de această dată pe o victorie a sa, sau, cel mult o remiză. Vom miza pe un pont care este cel mai la îndemână în acest caz ”1X și peste 1,5 goluri”, care are o cotă foarte bună de 2,05 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,90 pe biletul zilei la Botoșani – CFR Cluj

A doua propunere de pe biletul zilei de sâmbătă, 11 septembrie 2021, este și ea la fel de interesantă, doar că de această dată vorbim de un fotbal mai sărac în goluri, sau cel puțin așa ar trebui să fie, dată fiind obsesia lui Dan Petrescu de a închide orice joc. Nici cu predecesorul Marius Șumudică, CFR-ul nu înscria foarte mult, de ce ne-am aștepta la altceva în partida de sâmbătă.

Aparent o întâlnire disproporționată pentru că lotul feroviarilor clujeni este superior celui antrenat de Marius Croitoru. Însă, antrenorul moldovenilor a demonstrat că poate obține performanțe și cu jucători mai slab cotați. Ba chiar am putea spune că este unul dintre tehnicienii cu ochi fin atunci când își alege fotbaliștii.

ADVERTISEMENT

CFR-ul este neînvinsă, ba chiar a luat toate punctele posibile în acest sezon al Ligii 1, însă este un club măcinat de probleme interne, iar restanțele financiare au fost un factor destabilizator, nu de puține ori. Însă, vorbim de revenirea lui Dan Petrescu, un fel de garant al succesului la CFR, un om care nu lasă nimic la voia întâmplării.

FC Botoșani a arătat la rândul ei ca o echipă capabilă să țină piept marilor favorite în lupta la titlu, iar Croitoru, pe cât de fantezist era ca jucător, pe atât de bine știe să se apere ca antrenor. Pentru că balanța înclină, totuși, în favoarea echipei ardelene noi vă propunem un pont care pare cel mai corect. Așadar mergem pe ”X2 și sub 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,90.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 391 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 11 septembrie 2021, la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,05 pentru pronosticul ”1X și peste 1,5 goluri” în meciul dintre Chelsea și Aston Villa și o cotă de 1,90 pentru ”X2 și sub 2,5 goluri”, în FC Botolani – CFR care, combinate pe un singur bilet, ne dau o cotă totală de 3,91, numai bună pentru un câștig de 391 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT