Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 13 iunie. Bayern şi Barcelona ne aduc 267 de lei

13.06.2020 | 09:31
Biletul zilei la pariuri sambata 13 iunie Bayern si Barcelona ne aduc 267 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 13 iunie. Au trecut trei luni de când am pus ultima dată pe acelaşi bilet pronosticuri pe Bayern şi pe Barcelona. Astăzi, bavarezii primesc vizita Borussiei Monchengladbach, iar catalanii merg la Mallorca pentru a lua cele trei puncte. Dacă anticipăm corect desfăşurarea celor două partide, cota totală de 2,67, la Superbet, se transformă într-una câştigătoare.

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 13 iunie. „Ambele marchează“ în Bundesliga

Bayern Munchen – Borussia Monchengladbach se joacă de la ora 19:30, în etapa a 31-a din Bundesliga. Gazdele sunt liderul clasamentului şi se îndreaptă cu paşi siguri spre cel de-al optulea titlu consecutiv. Oaspeţii au avut un parcurs foarte bun în prima parte a sezonului, ocupând chiar şi primul loc. Acum sunt pe 4.

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen este, fără doar şi poate, cea mai bună formaţie din Bundesliga. 30 de etape, 70 de puncte, 90 de goluri înscrise şi doar 30 încasate. Cel mai bun atac, cea mai bună apărare. Bavarezii sunt o adevărată maşină de fotbal şi, chiar dacă lipsesc Lewandowski şi Muller, ambii pentru cumul de galbene, poate înscrie oricând şi oricui.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE DAI LOVITURA LA PARIURI!

Gladbach este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon. Mai ales în prima parte, a făcut o figură foarte frumoasă. Astăzi, oaspeţii pornesc având a doua şansă. Totuşi, Gladbach, din 2004 şi până acum, are numai trei vizite pe terenul lui Bayern în care nu a marcat. Pronosticul nostru pentru această partidă este „ambele marchează“, pentru care Superbet oferă cota 1,55.

ADVERTISEMENT

Messi reloaded

Cel de-al doilea meci de pe bilet este cel dintre Mallorca şi Barcelona, de la ora 23:00, în runda a 28-a din La Liga. Catalanii sunt pe primul loc, după ce, în ultimele trei etape, au tot făcut schimb de poziţii cu Real Madrid. De cealaltă parte, Mallorca, locul 18, are ca obiectiv evitarea retrogradării, dar pentru asta are nevoie să urce măcar o treaptă în clasament.

Barcelona se întoarce la fotbal, după trei luni de pauză, şi trebuie să-şi apere poziţia de lider în faţa Realului. Momentan au două puncte peste rivali, dar pot creşte diferenţa la 5, cu o victorie la Mallorca. Real va primi vizita lui Eibar duminică, iar 5 puncte ar însemna o presiune suplimentară pe elevii lui Zidane. Messi şi compania n-au mai plecat fără 3 puncte de la Mallorca din 2009.

ADVERTISEMENT

Oaspeţii sunt pe loc retrogradabil în acest moment şi, din păcate pentru ei, primesc liderul Barcelona, deci şansele lor de a urca în clasament nu sunt prea mari. Mai ales că în ultimele 6 „directe“, Mallorca a încasat-o de fiecare dată la scor. 24 de goluri a primit (10 numai de la Messi), marcând de doar 4 ori. „2 şi peste 2,5 goluri“ are cota 1,72 la Superbet.

Biletul zilei la pariuri, 13 iunie 2020
Biletul zilei la pariuri, 13 iunie 2020

Rezumând informaţiile de mai sus: „ambele marchează“ la Bayern – Gladbach şi „2 şi peste 2,5 goluri“ la Mallorca – Barcelona ne aduc împreună o cotă totală de 2,67 la Superbet.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT