Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 16 martie 2024. Câștig de 653 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 16 martie 2024, poate aduce un câștig de 653 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și SuperLiga.
15.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 16 martie 2024 Castig de 653 de lei
Biletul zilei de sâmbătă, 16 martie 2024, poate aduce un câștig de 653 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și SuperLiga. Sursă foto: Sorin PANĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Angliei și României, în care se dau bătălii crâncene pentru salvarea de la retrogradare. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,86 la Superbet și așteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Luton Town – Nottingham Forest, din etapa a 29-a din Premier League, care începe la ora 17:00. Este un duel extrem de interesant între două formații aflate cu cuțitul la os.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Oțelul Galați – Poli Iași, din prima rundă a play-out-ului din SuperLiga, programată tot de la ora 17:00. Miza este uriașă în ambele tabere.

Golurile de la Luton – Nottingham aduc o cotă de 2,45

Vecine de clasament, cu Luton prima sub linie și Nottingham prima deasupra locurilor de retrogradare, este de așteptat ca cele două combatante să nu se menajeze sub nicio formă în partida de pe Kenilworth Road.

ADVERTISEMENT

Gazdele vin după uluitorul meci din restanța cu Bournemouth desfășurat la mijlocul săptămânii, când au pierdut neverosimil deși în minutul 50 conduceau cu 3-0. S-a terminat 3-4, iar moralul lui Luton este la pământ.

Nottingham are trei înfrângeri consecutive, a ajuns periculos de jos în clasament, așa că trebuie să joace totul pentru 3 puncte. La acest meci vom miza pe varianta ”interval goluri: 3-4”, care are la Superbet o cotă de 2,45.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,80 de la Oțelul – Poli Iași pentru biletul zilei

Duelul de la Galați este un adevărat derby între doi antrenori cu ștate vechi în SuperLiga: Dorinel Munteanu și Leo Grozavu. Aceștia s-au anihilat reciproc în ultima etapă a sezonului regulat, când s-a terminat 1-1.

A fost un joc modest în urmă cu 5 zile, însă de această dată calculele sunt mult mai profunde. Ajunse în play-out, Oțelul și Poli Iași trebuie să dea totul pentru punctele care să le asigure salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Clasamentul s-a strâns după înjumătățirea punctelor, așa că jocul la așteptare și rezultatul de egalitate nu mai reprezintă o variantă acceptabilă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”GG în oricare repriză”, pentru că și cota de 2,80 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 653 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,45 pentru pronosticul ”interval goluri: 3-4” în meciul Luton Town – Nottingham Forest și o cotă de 2,80 pentru ”GG în oricare repriză” la Oțelul Galați – Poli Iași, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,86. Numai bună pentru un câștig de 653 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT