Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 17 februarie 2024. Câștig de 477 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 17 februarie 2024, poate aduce un câștig de 477 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din La Liga și Ligue 1.
16.02.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 17 februarie 2024 Castig de 477 de lei
Biletul zilei de sâmbătă, 17 februarie 2024, poate aduce un câștig de 477 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din La Liga și Ligue 1. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Spaniei și Franței, în care joacă doi coloși cu pretenții la trofee. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,77 la Favbet și așteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Celta Vigo – FC Barcelona, din etapa a 25-a din La Liga, care începe la ora 19:30. Catalanii au nevoie neapărată de victorie pentru a nu începe emoțiile cu rămânerea în Top 4.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Nantes – PSG, din runda a 22-a din Ligue 1, programată de la ora 22:00. Parizienii vor să pună încă 3 puncte în clasament pentru a se apropia și mai mult de un nou titlu.

Cotă de 1,85 de la Celta Vigo – Barcelona pentru biletul zilei

Sezonul din La Liga se poate spune că este unul ratat pentru catalani, diferența de 10 puncte față de rivala Real Madrid fiind greu de recuperat. Însă, Barca trebuie să fie atentă pentru că orice pas greșit îi poate periclita locul de Champions League.

ADVERTISEMENT

Cum Xavi și-a anunțat deja plecarea în vară, toți ochii sunt ațintiți pe președintele Joan Laporta care trebuie să caute un antrenor care să redea strălucirea echipei. Iar primul pe listă este italianul Roberto De Zerbi de la Brighton.

Celta este o echipă mai mult decât modestă în actuala stagiune, obiectivul fiind clar salvarea de la retrogradare. La acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Favbet o cotă de 1,85.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Nantes – PSG aduc o cotă de 2,58

Parizienii sunt pe cai mari după victoria din Champions League cu Real Sociedad și așteaptă cu încredere deplasarea de la Nantes, mai ales că sunt neînvinși în toate competițiile de la începutul lui noiembrie.

Mare problemă pe care o are Luis Enrique la acest moment este să gestioneze cum trebuie anunțul plecării superstarului Kylian Mbappe la vară. Atacantul nu va mai continua la PSG, iar acest lucru ar putea fi o presiune în plus.

ADVERTISEMENT

Nantes trage din greu pentru salvarea de la retrogradare și are una dintre cele mai șubrede defensive din Ligue 1. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri a doua repriză: peste 2”, pentru că și cota de 2,58 oferită de Favbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 477 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 1,85 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Celta Vigo – FC Barcelona și o cotă de 2,58 pentru ”total goluri a doua repriză: peste 2” la FC Nantes – PSG, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,77. Numai bună pentru un câștig de 477 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT