Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 20 noiembrie 2021. Meciurile din Liga 2 și Premier League ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din România și Anglia în care însă nu joacă echipe de top.
19.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 20 noiembrie 2021 Meciurile din Liga 2 si Premier League ne aduc la Gets Bet un castig de peste 350 de lei
Biletul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din România și Anglia în care însă nu joacă echipe de top. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Liga 2 și Premier League, în care evoluează din partea inferioară a clasamentelor. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,77 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Ripensia Timișoara – Poli Iași, din runda a 14-a din Liga 2, care va începe la ora 11:00. Ambele echipe sunt la mijlocul clasamentului, dar încă mai speră la un miraco, pentru a prinde play-off-ul.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Newcastle United – Brentford, din etapa a 12-a din Premier League, care are startul la ora 17:00. ”Coțofenele” au intrat într-o nouă eră, dar deocamdată trebuie să iasă din zona retrogradării.

Cotă de 1,60 de la Ripensia – Poli Iași pentru biletul zilei

Retrogradată în sezonul precedent din Liga 1, Poli Iași nu se regăsește și are șanse minime să facă drumul înapoi după un singur sezon, în timp ce gazdele sunt mai degrabă atente la salvarea de la retrogradare decât să prindă locul 6.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Interesant este faptul că ambele echipe vin la meciul de la Timișoara după victorii în runda precedentă, Ripensia 2-0 la Constanța cu Unirea, iar ieșenii după un 3-1 acasă cu Unirea Slobozia, dar mult mai chinuit decât o arată scorul.

Se anunță o întâlnire echilibrată în care totuși gazdele pot profita de avantajul terenului propriu. Pentru acest meci am ales varianta ”Ripensia Timișoara câștigă minim o repriză”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,60.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Newcastle – Brentford aduc o cotă de 2,35

Newcastle este singura formație din Premier League fără victorie în acest sezon, însă venirea lui Eddie Howe pe banca tehnică ar putea aduce un suflu nou și mult dorita schimbare în bine și, bineînțeles, salvarea de la retrogradare.

Brentford este o formație căreia îi place să joace fotbal și cu siguranță nu va veni pe ”St. James’ Park” să pună autocarul în poartă, iar de aici este de așteptat să iasă un meci spectacol pentru că și gazdele au nevoie disperată de puncte.

ADVERTISEMENT

Imediat după numire, Eddie Howe a ținut să sublinieze că nu va abdica de la ideile sale și a promis că Newcastle va juca un fotbal ofensiv. În aceste condiții, mizăm pe pronosticul ”Newcastle United marchează peste 1,5 goluri”, pentru că și cota de 2,35 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 377 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,60 pentru pronosticul ”Ripensia Timișoara câștigă minim o repriză” în meciul Ripensia Timișoara – Poli Iași și o cotă de 2,35 pentru ”Newcastle United marchează peste 1,5 goluri” la Newcastle United – Brentford, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,77. Numai bună pentru un câștig de 377 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT