Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 24 octombrie 2020. Premier League și Bundesliga ne aduc un câștig de 276 de lei

23.10.2020 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 24 octombrie 2020 Premier League si Bundesliga ne aduc un castig de 276 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 24 octombrie 2020. Marile campionate europene au revenit deja în forță, iar oferta pentru pariorii pasionați de competițiile interne din Europa este din nou una tentantă.

Noi am reușit să obținem o cotă de 2,76 la Get’s Bet, excelentă pentru un profit semnificativ în prima zi de weekend. Pentru siguranță, ne bazăm pe nume mari din Premier League și Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Mizăm pe meciurile lui Crystal Palace, Bayern Munchen și Liverpool. Toate cele trei echipe sunt implicate în dueluri interesante, care pot fi speculate în așa fel încât să ne alegem cu o cotă finală extrem de interesantă.

Cota 1,37 pentru un eveniment firesc pe biletul zilei

Fulham și Crystal palace se întâlnesc la Londra, începând cu ora 17:00. Oaspeții vin după o serie destul de slabă, deși au început excelent sezonul. Echipa lui Roy Hodgson a câștigat cu Southampton (1-0 acasă) și cu Manchester United (3-1, în deplasare), însă au pierdut apoi cu Everton (1-2, acasă), Chelsea (4-0, în deplasare) și au remizat cu Brighton (1-1, acasă).

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURULE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Fulham, în schimb, a dat primul semn de viață în deplasarea de la Sheffield, unde a remizat 1-1 în etapa a cincea. Însă echipa de pe Craven Cottage a pierdut toate celelate patru partide și are o medie de peste două goluri primite pe meci.

Este o oportunitate excelentă pentru Crystal Palace să își îmbunătățească cifra trecută în dreptul numărului de goluri înscrise în acest sezon. Doar de șase ori au înscris Zaha și compania, iar pe terenul lui Fulham cu certitudine vor încerca și au toate șansele să înscrie măcar o dată. Având în vedere parcursul celor două echipe și slăbiciunile defensive ale lui Fulham, pronosticul „Crystal Palace marchează cel puțin un gol“, citat cu 1,37 la Get’s Bet, este unul de neratat.

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen își continuă marșul triumfal, iar noi bifăm o cotă de 1,22

Mașinăria de fotbal construită de Hansi Flick pare a fi de neoprit de când neamțul a preluat echipa de la Niko Kovac. Bayern a câștigat trei dintre cele patru meciuri disputate în Bundesliga, în acest sezon, iar singura înfrângere a venit la Hoffenheim, în runda secundă. Considerat de multă lume un accident, meciul de pe terenul lui Hoffenheim s-a jucat în data de 27 septembrie.

Între timp, bavarezii s-au dres cu două victorii pe plan intern, 4-3 cu Hertha (acasă) și 4-1 cu Arminia Bielefeld (deplasare). Oamenii lui Flick dau senzația că nu pot marca mai puțin de patru goluri în ultima vreme, după ce au spulberat-o și pe Atletico Madrid cu 4-0, în UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Nici oaspeții de la Frankfurt nu merg rău în acest sezon, având două victorii și două egaluri. În etapa precedentă, Eintracht a remizat 1-1 pe terenul lui FC Koln, după ce în precedentele trei meciuri au avut două victorii: 2-1 cu Hoffenheim (acasă) și 3-1 cu Hertha Berlin (deplasare). În prima etapă, Franfurt a remizat 1-1 cu Arminia Bielefeld (acasă). Este timpul, însă, ca trupa lui Adi Hutter, să piardă primul meci al sezonului, pe terenul campioanei. „1 solist“ are cota 1,22 la Get’s Bet.

Spectacolul din Liverpool – Sheffield United ne rotunjește profitul

Golurile multe sunt garantate atunci când pe teren intră Liverpool. Mai ales când joacă pe teren propriu, oamenii lui Jurgen Klopp sunt extrem de greu de oprit și își presează adversarii fără încetare. Și în acest weekend, „cormoranii” au ocazia să se dezlănțuie pe Anfield Road în fața unei trupe mult mai vulnerabile din punct de vedere defensiv, comparativ cu stagiunea trecută din Premier League.

La fel ca Fulham, și Sheffield a primit gol în toate meciurile jucate în acest sezon și are patru înfrângeri în cinci partide. Sheffield a pierdut la Aston Villa (0-1) și Arsenal (1-2) și nu ar trebui să reprezinte o ameințare pentru Liverpool, echipa ce a marcat de 13 ori în acest sezon.

Ne putem aștepta ca Liverpool să câștige partida de pe Anfield Road, însă nu ar fi deloc o surpriză dacă ar face-o la capătul unei partide cu goluri multe. În meciurile care au implicat-o pe Liverpool în acest sezon de Premier League s-au marcat 26 de goluri, în timp ce partidele lui Sheffield au produs și ele nouă goluri. Cota Get’s Bet pentru „Liverpool câștigă și se marchează peste 2,5 goluri” este de 1,64.

276 de lei, câştig potenţial cu biletul zilei

Biletul zilei la pariuri, 24 octombrie 2020
Biletul zilei la pariuri, 24 octombrie 2020

În concluzie, un gol marcat de Crystal Palace pe terenul lui Fulham (cotă 1,37), o victorie a lui Bayern contra lui Eintracht Frankfurt (cotă 1,22) și o victorie cu un total de peste 2,5 goluri a lui Liverpool în meciul cu Sheffield (cotă 1,64), ne aduc o cotă totală de 2,76 la Get’s Bet. Sau, altfel spus, un câştig de 276 de lei pentru o miză de 100. 

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT