Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 27 martie 2021. Preliminariile Cupei Mondiale și Euro U21 ne aduc peste 500 de lei!

26.03.2021 | 23:36
Biletul zilei la pariuri sambata 27 martie 2021 Preliminariile Cupei Mondiale si Euro U21 ne aduc peste 500 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 26 martie 2021, ne poate aduce un câștig de peste 500 de lei mulțumită unei cote totale de 5,10  oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe un meci din calificările pentru Cupa Mondială din Qatar, de anul viitor, dar și pe întâlnirea dintre Ungaria și România de la Europeanul de Tineret.

Pentru început, vă propunem un pronostic din meciul care va avea loc la Budapesta, dintre naționalele U21 ale Ungariei și României. Pentru ambele echipe este un meci crucial, în condițiile în care gazdele au cedat sec, 0-3 cu Germania, iar ”tricolorii” au obținut doar un rezultat de egalitate cu Țările de Jos (Olanda).

ADVERTISEMENT

Calificările pentru Cupa Mondială din Qatar sunt în plină desfășurare, sâmbătă fiind programate primele meciuri din etapa a doua, iar noi vom miza pe o întâlnire care se anunță din start extrem de atractivă, cu multe goluri.

Golurile la Ungaria U21 – România U21 ne aduc o cotă de 2,55 la biletul zilei

Naționala României a debutat la Europeanul de Tineret cu un rezultat bun, 1-1, cu Olanda, în condițiile în care batavii sunt văzuți de specialiști ca favoriți la câștigarea grupei A. Moralul trupei lui Adrian Mutu este așadar excelent înaintea confruntării cu Ungaria, una dintre gazdele turneului final.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au înscris din fază fixă în primul meci, ”micii tricolori” au arătat că dispun de potențial de a pune în pericol porțile adverse. În plus, Ungaria a încasat trei goluri de la Germania în doar 12 minute, ceea ce spune mult despre fragilitatea mentală a adversarei României de sâmbătă, un adversar, categoric, mult mai accesibil decât Țările de jos.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Disponibilitatea la efort arătată de ”tricolori”, driblingurile năucitoare ale lui Moruțan și evident fazele fixe, la care Ciobanu și-a arătat deja clasa, ne dau dreptul să aspirăm la o partidă în care puștii lui Mutu să-și ”facă de cap”. Apoi, mai este și rivalitatea istorică dintre cele două reprezentative, întotdeauna o confruntare între România și Ungaria fiind una deschisă oricărui rezultat, indiferent că pe teren se află naționalele de tineret, de seniori sau de juniori ale celor două țări.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil Adrian Mutu nu va schimba primul „11”, iar cel cu care a abordat meciul cu naționala Țărilor de Jos a arătat că are capacitatea de a se mobiliza în momente importante. În ultimele 10 partide, la tineret, România a pierdut un singur meci, 0-1 cu Ucraina, a câștigat 6 întâlniri și 3 s-au terminat la egalitate, iar media de goluri din aceste ultime 10 înfruntări este de 2,8 goluri.

De partea cealaltă, Ungaria a câștigat un singur meci în ultimele 13 confruntări, lucru care spune mult despre fragilitatea naționalei antrenată de Zoltan Gera. Ca să păstrăm simetria, am calculat media de goluri din ultimele 10 meciuri ale Ungariei, iar aceasta este de 2,7. Vom merge pe varianta „ambele marchează și meciul nu se termină egal”, pont ce are o cotă de 2,55 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Golurile din Norvegia – Turcia contribuie cu o cotă de 2,00 la biletul zilei

Al doilea meci pe care vi-l propunem pentru biletul zilei la pariuri se va desfășura la pe arena ”Rosaleda” din Malaga, între Norvegia și Turcia. Decizia Federației de la Oslo de a organiza meciul în Spania este cauzată de interdicțiile de călătorie impuse de pandemia de coronavirus. Pe teren neutru, meciul dintre cele două reprezentative este cu atât mai interesant. Norvegienii, în calitate de organizatori, vin după un succes facil cu Gibraltar, scor 3-0, și chiar dacă adversarul a fost unul mediocru, întâlnirea a fost un bun antrenament pentru nordici care vor aborda, cel mai probabil, într-o manieră diferită jocul cu naționala ”Semilunei”, învingătoare în prima etapă în fața Olandei, cu 4-2!

Norvegia se va baza pe Erling Haaland, atacantul momentului în Europa. Vedeta Borussiei Dortmund nu a înscris împotriva amatorilor, deci le-a ”rămas dator” fanilor. În plus, meciul cu Turcia nu va semăna deloc cu cel împotriva Gibraltarului, o echipă care s-a așezat cuminte în apărare încercând, în cea mai mare parte a timpului, să limiteze proporțiile scorului. Norvegia și Turcia sunt apropiate valoric și se vor lupta, aparent, pentru locul al doilea al grupei G, în care Olanda este marea favorită, ceea ce înseamnă că ambele trebuie să fie atente și la golaveraj.

Turcia este pe cai mari după ce a spulberat naționala batavă, însă, de foarte multe ori, entuziasmul unei astfel de victorii are efect de bumerang. Noi nu vom miza pe greșelile turcilor, ci pe apetitul lor ofensiv. În ultimele 5 partide au înscris de 12 ori, în vreme ce nordicii au 10 reușite. Un calcul, simplu, aritmetic, ne arată că meciul ar trebui să fie deschis, cu cel puțin 3 goluri marcate. Mizăm așadar pe opțiunea „peste 2,5 goluri”, care are o cotă excelentă la Get’s Bet, de 2,00.

510 de lei, posibil câștig cu biletul zilei din 27 martie

 

În concluzie, cele două dueluri pe care le-am ales ne aduc o cotă totală de 5,10 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. Cel puțin în ceea ce privește duelul dintre Ungaria și România vorbim de o miză de ”totul sau nimic”, în vreme ce la Malaga, nordicii și turcii ar trebui să lase garda jos pentru că au arătat că au jucători cu foame de goluri, dispuși să facă spectacol. Suma de 510 lei este una frumușică pentru un final de săptămână.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT