Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri 12 iunie 2020. Câştig de 250 de lei cu două partide din Spania şi Italia

11.06.2020 | 23:06
Biletul zilei la pariuri vineri 12 iunie 2020 Castig de 250 de lei cu doua partide din Spania si Italia
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri 12 iunie 2020. După o lungă perioadă de aşteptare, în sfârşit, revin meciurile din Spania şi Italia. În peninsula iberică, Granada primeşte vizita lui Getafe, iar în Italia, se joacă returul semifinalei de Cupă dintre Juventus şi AC Milan. În ziua precedentă, ne-am dovedit inspiraţi, biletul zilei din 11 iunie fiind câştigător. Astăzi, am ales două pronosticuri, spunem noi, sigure şi am obţinut, la Fortuna, o cotă totală de 2,50.

Biletul zilei la pariuri, vineri 12 iunie 2020. Două goluri, la cotă de 1,60

Granada – Getafe începe vineri, de la 20:00, în etapa a 28-a din La Liga. Pentru ambele formaţii va fi primul meci oficial după o pauză de trei luni. Gazdele sunt pe locul al nouălea, în timp ce oaspeţii stau cu patru poziţii mai sus.

ADVERTISEMENT

Granada avea o serie de patru meciuri fără înfrângere înainte de întreruperea campionatului spaniol din cauza pandemiei. Mai mult, pe teren propriu, înregistra 5 victorii şi un egal în ultimele 6 partide disputate, patru în La Liga şi două în Cupă. Contra lui Getafe a avut rezultate bune în perioada recentă, un singur eşec – cel din tur, cu 1-3 -, precedat de trei succese. Toate cele patru jocuri s-au terminat cu cel puţin 3 goluri pe tabelă.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE DAI LOVITURA LA PARIURI!

Getafe a întrecut toate aşteptările şi se află pe poziţia a cincea în clasamentul din La Liga, primul loc de Europa League. Şi mai îmbucurător pentru fanii echipei este faptul că podiumul este la numai două puncte distanţă, aşa că oaspeţii de astăzi pot spera chiar şi la Liga Campionilor. Randamentul lui Getafe în deplasare a fost extraordinar în acest sezon. Cu 21 de puncte, în 13 meciuri, este a treia cea mai bună echipă „afară“, peste Barcelona sau Atletico Madrid. Toate datele indică o partidă de ambele marchează, dar pentru siguranţă alegem doar  „peste 1,5 goluri“, care are cota 1,60, la Fortuna.

ADVERTISEMENT

Victoria asigură calificarea în finală

Juventus şi AC Milan se înfruntă în manşa retur a semifinalei de Cupa Italiei de la ora 22:00. Scorul din tur a fost egal, 1-1, după ce torinezii au egalat dramatic, în prelungiri, printr-un penalty transformat de Cristiano Ronaldo şi contestat de milanezi.

Juventus este, fără doar şi poate, cea mai bună echipă din Italia şi porneşte din postura de favorită. Deşi remiza albă îi este în avantaj, e greu de crezut că meciul se va termina fără goluri pe tabelă. Ultima dată când Juventus nu a marcat pe teren propriu în poarta lui AC Milan era în 2014. Atunci a fost şi ultimul succes al „rosso-nerilor” la Torino.

ADVERTISEMENT

AC Milan trebuie să tragă tare pentru a se califica în Europa. În Serie A, e la limită, pe locul 7, primul sub locurile de cupe europene. Cupa ar fi un traseu mai scurt, dar are nevoie de o remiză cu multe goluri sau de o victorie, ambele greu de obţinut pe terenul lui Juventus. Cel mai probabil, elevii lui Stefano Pioli vor ataca pentru a forţa un rezultat pozitiv, iar gazdele asta aşteaptă: mai puţini oameni în apărarea adversarului. Calitatea şi maturitatea torinezilor ne fac să îi considerăm favoriţi. „1 solist“ are cota 1,56, la Fortuna.

Biletul zilei la pariuri, 12 iunie 2020
Biletul zilei la pariuri, 12 iunie 2020

Granada – Getafe, cu „peste 1,5 goluri“, la cotă 1,60, şi Juventus Torino – AC Milan, „1 solist“, la cote 1,56, ne aduc 250 de lei la Fortuna, dacă alegem o miză de 100 de lei. Un profit bun, obţinut din numai două partide.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT