Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 13 noiembrie 2020. Câștig de 285 de lei din două meciuri

12.11.2020 | 23:45
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri, 13 noiembrie 2020. Duelurile echipelor naționale ne vor aduce un weekend în care va trebui să ne punem inspirația la contribuție pentru a identifica pronosticuri interesante, în lipsa fotbalului la nivel de club. Pentru început, mizăm 100 de lei pe două meciuri care ne pot aduce un câștig de 285 de lei la Get’s Bet

Prima partidă pe care o avem în vedere este cea din calificările pentru Cupa Mondială din 2022, calificări desfășurate în America de Sud. Columbia și Uruguay dau piept în a treia etapă a acestei faze, la Barranquilla, iar spectacolul este garantat.

ADVERTISEMENT

Al doilea pronostic va fi legat de duelul din La Liga 2, care le va pune față în față pe Real Zaragoza și Real Oviedo, două formații aflate în căutare de puncte, după un parcurs destul de slab în primele etape ale eșalonului secund din Spania.

Cotă 1,95 pentru „ambele marchează” în Columbia – Uruguay

Fotbalul din America de Sud reprezintă o sursă aproape sigură de spectacol, iar golurile lipsesc rareori de la meciurile unor formații precum Columbia și Uruguay. Duelul dintre cele două națiuni se va disputa în cea de-a treia etapă a calificărilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Columbienii au început excelent această rundă de calificări, reușind să adune patru puncte din primele două partide disputate. Columbia a învins cu 3-0 Venezuela, în prima etapă, iar apoi a remizat scor 2-2 în Chile. Rezultatele de până acum le permit oamenilor lui Carlos Queiroz să se așeze pe locul 3 în clasament, poziție ce asigură calificarea la Mondiale.

De cealaltă parte, Uruguay a început tot cu o victorie, 2-1 contra lui Chile, dar a fost învinsă în cea de-a doua etapă cu 4-2 în Ecuador, ceea ce i-a trimis pe băieții lui Oscar Tabarez pe locul 6, poziție care nu asigură nici măcar prezența la baraj.

ADVERTISEMENT

Dacă niciuna dintre cele două formații nu a reușit să acumuleze maximum de puncte după două etape, ele se pot lăuda măcar cu spectacolul pe care l-au oferit. Meciurile Columbiei au generat șapte goluri, în vreme ce partidele jucate de Uruguay au produs și ele nouă reușite. În aceste condiții, este de așteptat ca și partida directă să fie una plină de spectacol, iar opțiunea noastră pentru acest duel este „ambele marchează”, eveniment cotat cu 1,95 la Get’s Bet.

Cotă de 1,46 pe un rezultat bun obținut de Real Oviedo la Zaragoza

Un alt meci interesant se va disputa vineri între Real Zaragoza și Real Oviedo, două formații aflate în situații critice în La Liga 2. Ce e drept, pentru oaspeți vremurile nu sunt chiar atât de tulburi, având în vedere că au reușit să câștige ultimele două partide disputate în campionat.

ADVERTISEMENT

Real Zaragoza, echipa lui Victor Braulio Fernandez, are o linie foarte slabă în clasament, cu doar 10 puncte din tot atâtea meciuri disputate. Formația din Zaragoza nu a mai câștigat din data de 18 octombrie, când a învins-o cu 1-0 pe Albacete. A adunat, de atunci, patru înfrângeri și trei egaluri.

De cealaltă parte, oaspeții de la Real Oviedo nu o duc nici ei prea bine cu 13 puncte după 11 meciuri disputate, însă gruparea lui Jose Ziganda a reușit să câștige ultimele două partide 2-1 la Las Palmas și 4-0 cu Castellon. Oviedo este în revenire de formă și meciul de la Zaragoza este un bun prilej pentru a continua seria bună de rezultate. Pronosticul „X2” este cotat cu 1,46 la Get’s Bet. 

285 de lei, câștig potențial pe biletul zilei

Biletul zilei la pariuri, vineri, 13 noiembrie 2020

În concluzie, biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câştig de 285 de lei din doar două meciuri. Am mizat 100 de lei goluri în Columbia – Uruguay și pe un meci reușit pentru Real Oviedo pe terenul unui Real Zaragoza aflat în derivă. Cu o cotă totală de 2,85 Get’s Bet, profitul de 185 de lei este unul ce sună excelent pentru o zi de vineri cu foarte puține evenimente notabile. 

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT