Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 19 aprilie 2024. Câștig de 390 de lei

Biletul zilei de vineri, 19 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 390 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga.
18.04.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri vineri 19 aprilie 2024 Castig de 390 de lei
Biletul zilei de vineri, 19 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 390 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 5-a a play-out-ului și play-off-ului campionatului României, în care se dau bătălii crâncene. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,90 la Mozzart Bet și așteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul FC Hermannstadt – FC Botoșani, din play-out, care începe la ora 17:30. Moldovenii speră din nou la salvarea de la retrogradare, dar de la Sibiu se pleacă greu cu puncte.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Farul Constanța – CFR Cluj, din play-off, programată  de la ora 20:30. Bătălia pentru podium este una pasionantă și orice pas greșit poate duce la pierderea cupelor europene.

Cotă de 1,95 de la FC Hermannstadt – FC Botoșani pentru biletul zilei

Sibienii pornesc clar din postura de favoriți la acest joc, însă moldovenii vin după victoria categorică în fața lui FC U Craiova care le-a reaprins speranțele că vor putea juca și în sezonul viitor din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Marius Măldărășanu a arătat multă calitate și în acest sezon, are jucători care pot face oricând diferența, însă problema o reprezintă faptul că a plecat președintele Dani Coman, o piesă importantă pentru liniștea clubului.

Chiar și așa sunt premise pentru un joc frumos, deoarece oaspeții trebuie să iasă la joc pentru a scoate ceva. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 2-3”, care are la Mozzart Bet o cotă de 1,95.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Farul – CFR Cluj aduc o cotă de 2,00

Ambele combatante se află în lupta pentru clasarea pe locul 2, care asigură prezența în stagiunea viitoare a Conference League, dar nici locul 3 nu e o variantă de lepădat, chiar dacă apoi va urma un baraj cu învingătoarea din play-out.

”Marinarii” au relansat această luptă după victoria obținută la Craiova, dar mai mult decât orice, în Bănie au câștigat siguranță. Și asta pentru că Gică Hagi a spus clar că în România va antrena doar Farul.

ADVERTISEMENT

Clujenii merg la Ovidiu să-și spele păcatele după eșecul din derby-ul cu FCSB, astfel că ne putem aștepta la o partidă de calitate. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: 3-6”, pentru că și cota de 2,00 oferită de Mozzart Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 390 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Mozzart Bet o cotă de 1,95 pentru pronosticul ”total goluri: 2-3” în meciul FC Hermannstadt – FC Botoșani și o cotă de 2,00 pentru ”total goluri: 3-6” la Farul Constanța – CFR Cluj, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,90. Numai bună pentru un câștig de 390 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT