Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 21 ianuarie 2022. Meciurile din Liga 1 și Premier League ne aduc un câștig de aproape 350 de lei

Biletul zilei de vineri, 21 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de aproximativ 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Liga 1 și din Premier League.
20.01.2022 | 18:30
Biletul zilei la pariuri vineri 21 ianuarie 2022 Meciurile din Liga 1 si Premier League ne aduc un castig de aproape 350 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de vineri, 21 ianuarie, vom paria pe două meciuri din România și Anglia, din Liga , respectiv Premier League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,53 la Fortuna și așteptăm un profit pe măsură.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu duelul dintre Dinamo și FC Argeș, din etapa a 22-a a Ligii 1, care este programată să ia startul la ora 20:00. Pentru „câinii roșii” începe o misiune infernală în tentativa de a se salva de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci propus pentru biletul zilei este Watford – Norwich, din runda cu numărul 23 a Premier League, care va începe la ora 22:00. Ambele echipe sunt angrenate în lupta pentru menținerea în primul eșalon.

Victoria lui FC Argeș împotriva lui Dinamo aduce o cotă de 1,85

FC Argeș – Dinamo este meciul care va redeschide sezonul regulat de Liga 1. Cele două formații au obiective total diferite și foarte greu de atins. Cu nouă etape rămase până la final, piteștenii au șanse la play-off. Sunt pe locul 9, cu 28 de puncte, cu patru mai puține decât Rapid, Farul și U Craiova. 2021 s-a terminat foarte prost pentru echipa lui Andrei Prepeliță, care a încheiat anul cu trei eșecuri și un rezultat de egalitate.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Flavius Stoican se pregătește pentru debutul oficial la Dinamo, echipă care va face tot ce poate pentru a se salva de la retrogradare. Roș-albii sunt pe locul 15, cu 12 puncte, șapte mai puține decât FC U Craiova 1948. Noul antrenor al „câinilor” a anunțat că noile transferuri vor fi apte de joc pentru deplasarea din „Trivale”: Răzvan Patriche, Marius Tomozei, Balthazar Pierret, Alin Buleică și Igor Jovanovic.

Trei din ultimele cinci confruntări directe au fost câștigate de FC Argeș. În acest sezon, piteștenii s-au impus cu 2-0 în Liga 1 și 2-1 în Cupa României, ambele dueluri având loc la București. Astfel , la aceasta partidă vom da pronosticul „1 solist”, care are la Fortuna o cotă de 1,85.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,91 de la Watford – Norwich pentru biletul zilei

În Anglia, Watford și Norwich luptă să supraviețuiască și să nu pice în Championship. Cele două echipe sunt separate de un singur punct în zona „nisipurilor mișcătoare”. Gazdele sunt pe locul 17, în timp ce oaspeții ocupă poziția a 18-a, prima retrogradabilă.

În ultimul meci, Watford a înregistrat o remiză, scor 1-1, pe terenul lui Newcastle. Înaintea acestui rezultat, Watford avea nu mai puțin de șapte eșecuri consecutive. De cealaltă parte, „canarii” sunt la doar două puncte de ultima clasată, Burnley. Norwich are ascendent moral după ce a învins-o pe Everton, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

A fost primul succes după nouă etape de secetă. Anterior, pierduse şase runde la rând şi nu mai câştigase de opt, de la 2-1 cu Southampton, în noiembrie. La acest meci vom miza pe varianta „peste 2,5 goluri”, care are la Fortuna o cotă de 1,91.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 353 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,85 pentru pronosticul „1 solist” în meciul FC Argeș – Dinamo și o cotă de 1,91 pentru „peste 2,5 goluri” la Watford – Norwich, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,53. Numai bună pentru un câștig de 353 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: