Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 23 octombrie 2020. Câştig de 224 de lei în două partide

22.10.2020 | 23:57
Biletul zilei la pariuri vineri 23 octombrie 2020 Castig de 224 de lei in doua partide
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri, 23 octombrie 2020. Au trecut meciurile de Liga Campionilor şi Europa League şi ne întoarcem la campionatele interne. Dacă e vineri, joacă formaţiile care nu evoluează în cupele continentale, iar noi avem o cotă de 2,24 la Get’s Bet, numai bună pentru a ne creşte veniturile. Joi a fost o zi prolifică pentru tipsterii FANATK, biletul de cotă 2,88 pe care vi l-am propus înverzindu-se fără probleme.

Primul meci de pe biletul zilei este Universitatea Craiova – Academica Clinceni, de la ora 21:00, în etapa a opta. Oltenii sunt pe primul loc în Liga 1, cu maximum de puncte după primele 7 partide şi vor să continue seria victoriilor.

ADVERTISEMENT

Aston Villa – Leeds United este a doua confruntare de pe biletul zilei. Jocul începe la 22:00 şi contează pentru runda cu numărul 6 din Premier League. Gazdele sunt singura formaţie din campionat cu succese pe linie şi au cea mai bună defensivă, dar oaspeţii au arătat că nu se sperie de niciun adversar.

Cotă 1,40 pe biletul zilei, pentru o victorie aşteptată

Universitatea Craiova are un start de campionat perfect. E drept că nu a jucat împotriva niciunei dintre primele clasate din sezonul precedent – CFR, FCSB şi Botoşani -, dar a avut parte de adversari destul de dificili. Oltenii au bătut tot, chiar dacă în faţa lor s-a aflat Viitorul, Dinamo sau Astra. Celelalte trei „victime“ au fost Sepsi, Voluntari, Poli Iaşi şi FC Argeş. Totuşi, 5 dintre cele 7 succese au fost la limită, printre care şi ultimele 4.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURULE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Academica Clinceni ocupă locul 13, cu 7 puncte şi golaveraj negativ. Ilfovenii au debutat cu o înfrângere în faţa campioanei (1-2), după care au legat 5 partide fără eşec: patru remize (Hermannstadt, Chindia, Botoşani şi UTA) şi o victorie (2-0 cu Gaz Metan). În runda precedentă, au pierdut pe teren propriu, 0-2 cu FCSB. De cinci etape, niciunul dintre meciurile disputate de Academica nu a fost de „ambele marchează“, ilfovenii nereuşind să înscrie în 4 dintre ele.

Craiova şi Academica s-au întâlnit de două ori în istorie, ambele partide disputându-se în sezonul regular din 2019-2020. Atunci, oltenii au câştigat cu 3-2 pe teren propriu, în iulie 2019, iar meciul de la Clinceni, din urmă cu un an, s-a terminat la egalitate, 0-0. La finalul campionatului trecut, Craiova a luptat pentru titlu până în ultima etapă, în timp ce adversarul de astăzi a scăpat de retrogradare graţie măririi numărului de echipe din Liga 1. Judecând după locurile din clasament şi după ce s-a întâmplat în sezonul precedent, favorite sunt gazdele. „1 solist“ are cota 1,40 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

„Ambele marchează“ pentru o cotă de 1,60 pe biletul zilei

Aston Villa este surpriza din Premier League. După ce s-a salvat in extremis de la retrogradare, în ultima rundă a ediţiei precedente, Villa a avut un start neaşteptat de campionat. Meciul din prima etapă, contra lui Manchester City, s-a amânat, dar gazdele de azi au reuşit să şi le adjudece pe celelalte 4. După 1-0 cu Sheffield „acasă“ şi 3-0 la Fulham, formaţie proaspăt promovată, Villa a reuşit un succes istoric: 7-2 cu Liverpool, campioana en-titre. Iar în ultimul meci, a învins-o pe Leicester cu 1-0 în deplasare.

Leeds a revenit după 16 ani pe prima scenă şi nu se sperie de adversarii din Premier League. La debut, a jucat chiar pe terenul campioanei Liverpool şi a cedat foarte greu, cu 3-4, egalând de trei ori. „Cormoranii“ au deschis scorul şi au închis meciul din lovituri de pedeapsă transformate de Salah. Golul victoriei a venit în minutul 88. Pentru Leeds, au urmat două victorii muncite, 4-3 cu Fulham şi 1-0 cu Sheffield, şi o remiză pe terenul vicecampioanei. Trupa lui Bielsa a reuşit să îi facă faţă lui Manchester City, trupa de vedete a lui Pep Guardiola. În ultima etapă, Leeds a pierdut 0-1 cu Wolves, pe teren propriu, în urma unui şut deviat al lui Raul Jimenez.

ADVERTISEMENT

Ultimele întâlniri directe dintre Aston Villa şi Leeds au avut loc în Championship. Între 2016 şi 2019, vreme de trei sezoane, au fost şase partide. Leeds a câştigat două dintre ele, Villa una, iar trei au fost remize. Dintre acestea, patru s-au încheiat cu goluri de ambele părţi. Până acum, cele două formaţii au înscris meci de meci, mai puţin în ultima rundă, când Leeds a pierdut 0-1. Villa are cea mai bună defensivă, doar două goluri primite, ambele de la Liverpool, dar oaspeţii, cu nouă reuşite până acum, pot găşi plasa porţii lui Martinez. „Ambele marchează“ are cota 1,60 la Get’s Bet.

224 de lei, câştig potenţial cu biletul zilei

Biletul zilei la pariuri, 23 octombrie 2020
Biletul zilei la pariuri, 23 octombrie 2020

În concluzie, o victorie, la orice scor, pentru Universitatea Craiova în disputa de pe teren propriu cu Academica din Clinceni (cotă 1,40) coroborată cu „ambele marchează“ la Aston Villa – Leeds înseamnă o cotă totală de 2,24 la Get’s Bet. Sau, altfel spus, un câştig de peste 200 de lei pentru o miză de 100. 

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT