Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 26 ianuarie 2024. Câștig de 750 de lei

Biletul zilei de vineri, 26 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 750 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Serie A și Cupa Angliei.
25.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri vineri 26 ianuarie 2024 Castig de 750 de lei
Biletul zilei de vineri, 26 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 750 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Serie A și Cupa Angliei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatului Italiei și Cupa Angliei, în care sunt așteptate jocuri extrem de deschise. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 7,88 la Superbet și așteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Cagliari – Torino, din etapa a 22-a din Serie A, care începe la ora 21:45. Gazdele au cuțitul la os, fiind în lupta pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Tottenham – Hotspur – Manchester City, din 16-imile de finală ale Cupei Angliei, programată de la ora 22:00. Este de departe șocul acestei faze a competiției.

Cotă de 2,25 de la Cagliari – Torino pentru biletul zilei

Runda a 22-a a campionatului italian este deschisă de o întâlnirea cu o miză fantastică pentru sarzi, care tremură pentru locul pe prima scenă. Nici chiar magul Claudio Ranieri nu a găsit încă formula salvatoare, în ciuda unui lot acceptabil.

ADVERTISEMENT

Partida cu Torino vine într-un moment extrem de trist pentru întregul oraș, care l-a pierdut pe legendarul Luigi ”Gigi” Riva, cel care a fost o figură vitală în triumful istoric din sezonul 1969-1970 când Cagliari a câștigat singurul ei Scudetto.

Formația ”granata” vine în Sardinia fără presiune fiind la mijlocul clasamentului și poate profita de toată situația dificilă care apasă pe umerii gazdelor. La acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Superbet o cotă de 2,25.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Tottenham – Manchester City aduc o cotă de 3,50

Derby-ul 16-imilor de finală din Cupa Angliei este așteptat cu sufletul la gură de toată suflarea fotbalului din Europa. Nici România nu stă deoparte la acest joc, pentru că ar putea ca Radu Drăgușin să joace pentru prima dată titular de la transferul la Spurs.

Nu va fi deloc o misiune ușoară, mai ales că Pep Guardiola are la Manchester City cel mai valoros lot din lume. Doar că, așa cum ne-a obișnuit, managerul spaniol ar putea să-și menajeze o parte dintre jucătorii importanți pentru bătăliile din campionat.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Ange Postecoglu ar putea profita de acest lucru, mai ales că se află într-o formă bună, fiind neînvinsă în 2024. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri Tottenham în prima repriză: peste 0,5 și total goluri Tottenham: peste 1,5”, pentru că și cota de 3,50 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 750 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,25 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Cagliari – Torino și o cotă de 3,50 pentru ”total goluri Tottenham în prima repriză: peste 0,5 și total goluri Tottenham: peste 1,5” la Tottenham Hotspur – Manchester City, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,87. Numai bună pentru un câștig de 750 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT