Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 28 aprilie 2023. Câștig de aproape 600 de lei cu meciuri din România și Arabia Saudită

Biletul zilei de vineri, 28 aprilie 2023, poate aduce un câștig de aproape 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Liga Pro.
27.04.2023 | 22:16
Biletul zilei la pariuri vineri 28 aprilie 2023 Castig de aproape 600 de lei cu meciuri din Romania si Arabia Saudita
Biletul zilei de vineri, 28 aprilie 2023, poate aduce un câștig de aproape 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Liga Pro. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Arabiei Saudite, în care favoritele joacă pe teren propriu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,84 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit prolific.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul FC U Craiova – Chindia Târgoviște, din etapa a 6-a a play-out-ului din SuperLiga, care începe la ora 20:30. Cele două echipe au obiective diferite în faza finală a campionatului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Al Nassr – Al Raed, din runda a 24-a din Liga Pro, programată de la ora 21:30. Șumudică vrea să-l încurce pe Ronaldo în lupta la titlu.

Cotă de 2,81 de la FC U Craiova – Chindia pentru biletul zilei

Oltenii au remizat în ultimele două meciuri și și-au pierdut avansul pe care îl aveau în fruntea clasamentului din play-out, iar acest lucru i-a făcut pe conducătorii clubului să lanseze atacuri dure la adresa arbitrajelor.

ADVERTISEMENT

Este clar că trupa lui Nicolo Napoli nu mai are voie să facă pași greșiți dacă își dorește să termine în primele două și să joace barajul pentru cupele europene, dar în Bănie vine o formație cu foame de puncte.

Chindia a început să respire după victoria cu UTA și e cu gândul să scape de locul care o duce în barajul pentru menținerea în prima divizie. În aceste condiții, am ales pronosticul ”nu marchează ambele echipe și sub 1,5 goluri”, pentru că și cota de 2,81 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Al Nassr aduce o cotă de 2,08

Al Nassr visa frumos în iarnă când îl semna pe Cristiano Ronaldo, dar între timp lucrurile nu mai sunt așa de roz. Formația a ratat rând pe rând toate obiectivele, ultimul fiind Cupa Regelui, așa că ultima șansă o reprezintă campionatul.

După ce a condus mare parte din sezon, Al Nassr a avut evoluții mai modeste în ultima lună și s-a văzut întrecută în clasament de rivala Al Ittihad. Așa că pentru a continua lupta, victoria este absolut necesară cu Al Raed.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Marius Șumudică este scăpată de grijile retrogradării, așa că vine relaxată la duelul cu superstarul Ronaldo. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 3,5 goluri”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 2,08.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 584 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,81 pentru pronosticul ”nu marchează ambele echipe și sub 1,5 goluri” în meciul FC U Craiova – Chindia Târgoviște și o cotă de 2,08 pentru ”peste 3,5 goluri” la Al Nassr – Al Raed, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,84. Numai bună pentru un câștig de 584 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT