Sport

FC U Craiova, atac devastator la adresa arbitrilor după remiza de la Botoşani: “Doi habarnişti! Vor să se bage in seamă și să câștige bani”

Oficialii de la FC U Craiova au pus tunurile pe arbitraj după remiza de la Botoşani. Preşedintele Marcel Puşcaş i-a luat în colimator pe Cătălin Popa şi Iulian Călin.
22.04.2023 | 21:48
FC U Craiova atac devastator la adresa arbitrilor dupa remiza de la Botosani Doi habarnisti Vor sa se bage in seama si sa castige bani
FC U Craiova, atac devastator la adresa arbitrilor după remiza de la Botoşani: "Doi habarnişti! Vor să se bage in seamă și să câștige bani". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Botoşani şi FC U Craiova au încheiat la egalitate, scor 0-0, în a cincea etapă din play-out. La finalul meciului, 0ltenii au acuzat arbitrajul centralului Cătălin Popa, susţinând că golul lui Bauza a fost anulat în mod eronat şi echipa lor nu a beneficiat de două lovituri de departajare.

FC U Craiova, atac devastator la adresa arbitrilor după remiza de la Botoşani: “Doi habarnişti!

Marcel Puşcaş, preşedintele celor de la FC U Craiova a pus tunurile pe “centralul” Cătălin Popa şi pe arbitrul din camera VAR, Iulian Călin, pe care i-a atacat într-o postare pe reţelele de socializare:

ADVERTISEMENT

“Am încercat să mă abțin înaintea acestui meci în ce-i privește pe acești doi foarte slabi arbitri. Am zis că poate au înțeles ceva in urma criticilor justificate la adresa lor făcute atât de mine, cât și de marea majoritate a oamenilor din fotbal și presă.

Că acești doi habarniști n-au înțeles nimic, nu mă miră. Vor să se bage in seamă și să câștige bani, nu putini, de la cluburile de fotbal. Mă miră insă atitudinea celor care-i deleagă la fiecare meci. Mă duc pe stadion, fie la Craiova, fie în deplasare si dau nas in nas cu acești descendenți ai lui Dinu Păturică.

ADVERTISEMENT

Deschid televizorul și imaginea este obturată de cele fouă fețe. Fie arbitrează la centru, fie sunt rezerve, fie sunt in camera VAR. Sunt nelipsiți! Ambii sunt din Argeș. De statutul lor social datorat funcțiilor deținute am mai vorbit.

“Unul poate aduce 10 voturi la alegerile FRF, celălalt niscaiva relații politice uneori necesare”

De delegările acestora, nu prea. În privința inteligentului domn Popa( foto 1) am mai spus că deține funcția de președinte AJF Argeș, celălalt, Iulian Călin( foto 2, cel cu respectul in spate) vrea să parvină pe linia politică a PNL- ului.

ADVERTISEMENT

Unul poate aduce 10 voturi la alegerile FRF, celălalt niscaiva relații politice uneori necesare. Oare ăsta să fie motivul delegărilor fără număr? Presa așa susține. Vocalii conducători și antrenori din fotbal, așijderea.

Cum naiba se explică altfel aceste delegări fără de număr? Valoarea și prestațiile nu-i recomandă. Rainea, Neșu, Dinescu, A Rădulescu se răsucesc în mormânt. Porumboiu, Crăciunescu doar în pat. Balaj poate fi dat afară când cei doi fac pe impiegații fotbalului.

ADVERTISEMENT

“Am pierdut un meci prin neacordarea a două penaltiuri, unul mai clar ca altul”

Azi, la Botoșani, am pierdut un meci prin neacordarea a două penaltiuri, unul mai clar ca altul și ambele mai clare decât cel acordat și ratat de către Bauza. Unul a fost comis asupra lui Bauza în prima repriză, iar cel de-al doilea asupra lui Ganea în repriza secundă.

Nu mai spun de multiplele faulturi neacordate. Am văzut reluările la lojă împreună cu câtiva suporteri botoșeneni. Până și pe aceștia i-a pufnit râsul. Toți, dar absolut toți, au recunoscut greșelile acestora.

Chiar i-au numit purtători ilegali de echipament și fluier. Am înțeles că s-ar putea să fie importanți în culisele fotbalului , după cum susține lumea. Consider totuși că ar trebui sa cam dispară de pe scena principală care înteleg că se dorește a fi cât mai curată și competentă.

Dacă reclami ceva la adresa lor, spun că fac grevă, dacă- i lași în pace pârjolesc fotbalul. Am dori să fim chemaţi la Comisii împreună cu arbitri de acest tip, unde să fie prezenți și domnii Vassaras și Bodescu.

“Împiegații Popa și Călin merg acasă cu 2000 de euro”

Acceptăm să fim pedepsiți și să plătim, dacă greșim prin jocul pe care îl practicăm,dar nu prin deciziile aberante și/rău intenționate ale acestor indivizi. Dacă nu, să platească ei și neamurile lor! Poate că încă nu știu că în jocul de fotbal se pot acorda oricâte penaltiuri atunci când greșelile o impun.

Astăzi a fost o viciere a posibilitătii de-a câștiga. Jucătorii noștri și staff-ul nu-și iau primele și, posibil ca, clubul să nu obțină încă 100000 de euro din drepturile TV în sezonul viitor. Împiegații Popa și Călin merg acasă cu 2000 de euro.

“Rugăm federația să facă publice rapoartele observatorilor”

Împreună cu brigada și observatorul de arbitri se adună încă vreo 3000 de euro. Câstigă împiegatul, fotbalul nu. Apropos de observator, rugăm federația să facă publice rapoartele observatorilor. Nu trebuie sa fie secrete.

Ele prezintă sau cel puțin ar trebui, oglinda fidelă a unei prestații. Sau trebuie ca aceste rapoarte sa rămână secrete precum legenda Sfântului Graal? Unde sunt oare transparenta și meritocrația mult clamate in campaniile electorale?”, a fost decizia furibundă a lui Marcel Puşcaş.

Marcel Puşcaş a atacat arbitrajul de la Botoşani - FC U Craiova 0-0
Marcel Puşcaş a atacat arbitrajul de la Botoşani – FC U Craiova 0-0

FC U Craiova este pe primul loc în play-out, cu 28 de puncte, unul mai mult decât Petrolul, Hermannstadt şi Botoşani. “Lupii” au un meci mai puţin disputat şi pot urca în fotoliul de lider.

ADVERTISEMENT