Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 28 ianuarie 2022. Câștig de aproape 350 de lei cu meciuri de tenis și fotbal

Biletul zilei de vineri, 28 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de aproape 350 de lei cu ajutorul unui meci de la Australian Open 2022 și altul din Liga 1.
27.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 28 ianuarie 2022 Castig de aproape 350 de lei cu meciuri de tenis si fotbal
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri pasionante, o semifinală de la primul Grand Slam de tenis al anului și alta din campionatul de fotbal al României. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,40 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Stefanos Tsitsipas – Daniil Medvedev, din semifinalele Australian Open 2022, care va începe la ora 10:30. Se anunță un duel pasionant între doi jucători care au avut ceva dificultăți pe traseu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiova, din runda a 23-a din Liga 1, care are startul la ora 20:00. Este una dintre ultimele șanse ale gazdelor de a se apropia de locurile de play-off.

Cotă de 1,61 de la Tsitsipas – Medvedev pentru biletul zilei

Duelul greco-rus de la Rod Laver Arena este probabil cea mai așteptată întâlnire din această fază, deoarece lumea așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă Daniil Medvedev poate confirma titlul cucerit în toamnă la US Open.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Rusul vine însă după un meci halucinant în sferturi cu speranța tenisului canadian Felix Auger-Aliassime în care a fost condus cu 2-0 la seturi și a salvat o minge de meci, în timp ce Tsitsipas a pierdut doar nouă game-uri cu italianul Jannik Sinner.

Ținând cont că și grecul a cheltuit multă energie în optimi, în cele cinci seturi cu americanul Tyler Fritz, este de așteptat ca în semifinale să vedem un meci scurt. La acest meci vom miza pe varianta ”total game-uri Tsitsipas: sub 20,5”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,61.

ADVERTISEMENT

Meciul Sepsi OSK – U Craiova aduce o cotă de 2,11

Etapa a 23-a a Ligii 1 se deschide cu un meci foarte important pentru lupta la play-off. Oltenii lui Laurențiu Reghecampf merg în Covasna pentru întâlnirea cu trupa lui Cristiano Bergodi, care încă nu și-a luat gândul de la play-off.

Italianul, deși recunoaște că este nostalgic după perioada petrecută în Bănie, le-au pus gând rău foștilor săi ele, însă forma arătată de Sepsi în acest start de an nu este deloc una îmbucurătoare.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Universitatea a pornit cu dreptul în 2022 obținând o victorie de moral în fața Rapidului. În aceste condiții, am ales pronosticul ”Universitatea Craiova marchează primul gol”, pentru că și cota de 2,11 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 340 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,61 pentru pronosticul ”total game-uri Tsitsipas: sub 20,5” în meciul Stefanos Tsitsipas – Daniil Medvedev și o cotă de 2,11 pentru ”Universitatea Craiova marchează primul gol” la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiova, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,40. Numai bună pentru un câștig de 340 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT