Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 30 septembrie 2022. Mizăm pe jocuri din Bundesliga și La Liga pentru un câștig de aproape 260 de lei

Biletul zilei de vineri, 30 septembrie 2022, ne poate aduce un câștig de 258 lei cu două meciuri campionatele Germaniei și Spaniei.  
29.09.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 30 septembrie 2022 Mizam pe jocuri din Bundesliga si La Liga pentru un castig de aproape 260 de lei
Bayern Munchen și Bayer Leverkusen este meciul care deschide etapa a 8-a în Bundesliga
ADVERTISEMENT

Odată încheiată pauza internațională revin în atenția noastră campionatele interne, iar noi vom sta cu ochii pe Bundesliga și La Liga pentru că se dispută două întâlniri extrem de atractive care ne pregătesc pentru loviturile pe care sperăm să le dăm în acest weekend. Pentru ziua de vineri, 30 septembrie 2022, am ales două partide care ar trebui să ne satisfacă pofta de spectacol, dar și de goluri, măcar în disputa din campionatul Germaniei. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 2,71 la Superbet.

Primele meciuri din Bundesliga și La Liga ne pot aduce un câștig de 258 de lei cu biletul zilei la pariuri

Deschidem biletul zilei de vineri, 30 septembrie 2022, cu o înfruntare din Bundesliga dintre Bayern Munchen și Bayer Leverkusen. Veți fi de acord cu noi că nu puteam rata o astfel de întâlnire care ne oferă o multitudine de opțiuni de pariere. Noi vom merge pe mâna echipei care de 10 ani domină fotbalul din campionatul Germaniei și vom miza pe apetitul ofensiv al bavarezilor care sunt abia pe locul 5 în clasament.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere vom merge în Țara Bascilor pentru a le urmări la treabă pe Athletic Bilbao și Almeria. Gazdele au arătat o formă sportivă excelentă în acest început de sezon și ar trebui să aibă o misiune relativ ușoară. Almeria, însă, a demonstrat în repetate rânduri că este o echipă incomodă, iar noi vă propunem un pont în consecință.

Cotă de 1,75 pe biletul zilei în disputa Bayern Munchen – Bayer Leverkusen

Prima propunere de pe biletul zilei de vineri, 30 septembrie 2022, este așa cum spuneam ceva mai devreme primul duel din etapa a 8-a din Bundesliga Bayern Munchen – Bayer Leverkusen. O confruntare între cele două echipe este de cele mai multe ori un deliciu pentru privitori, dar și pentru amatorii de pariuri sportive, tocmai pentru că oferă o gamă extrem de largă de opțiuni de a face bani.

ADVERTISEMENT

Bayern reia întrecerea internă cu foame de goluri și de victorie, mai ales că înainte de pauza internațională bavarezii au suferit primul eșec din această stagiune. Este de așteptat ca trupa lui Julian Nagelsmann să facă spectacol și să înscrie la foc automat, mai ales că vizitatorii nu traversează cel mai bun moment din punct de vedere al rezultatelor. Leverkusen este una dintre codașele clasamentului după 7 etape disputate.

Un argument în plus să vă convingem să mergeți pe mâna noastră este acela că în disputele dintre Bayern și Leverkusen se înscriu, de regulă, multe goluri. Dacă privim statistica observăm că bavarezii nu au câștigat niciunul dintre ultimele patru meciuri, în campionat, ceea ce ne îndreptățește să credem că este momentul potrivit pentru revenirea în prim-plan.

ADVERTISEMENT

Nici Leverkusen nu stă mai bine din acest punct de vedere, ”aspirinele” adunând trei meciuri la rând fără succes. Tot statisticile ne arată, însă, că Bayern este cea mai ofensivă echipă din Bundesliga cu 19 goluri marcate în 7 jocuri disputate. Tocmai de aceea și noi vom miza pe goluri și vom paria pe: ”gazdele marchează peste 2,5 goluri în meci”, care are la Superbet o cotă de 1,75.

Bilbao – Almeria ne aduce o cotă de 1,55 la biletul zilei

Pentru a doua propunere mergem pe legendara arenă San Mames din Bilbao pentru a urmări duelul din etapa a 7-a a campionatului Spaniei dintre Athletic și Almeria. Cum spuneam deja, gazdele au arătat o formă sportivă excelentă înaintea pauzei internaționale și se situează pe poziția a patra a clasamentului, în vreme ce Almeria este în partea inferioară a ierarhiei. Însă, tocmai acest amănunt ne face să fim ceva mai precauți.

ADVERTISEMENT

Al doilea element pentru care nu vom miza pe multe reușite în această partidă este istoricul confruntărilor directe. De regulă meciurile dintre Bilbao și Almeria sunt foarte echilibrate și se înscriu destul de puține goluri. Chiar dacă bascii au a treia cea mai bună ofensivă din La Liga, în duelul cu Almeria vor trebui să se întrebuințeze serios. Oaspeții, în ciuda poziției din clasament nu au încasat decât 7 goluri în acest campionat.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Almeria este și în acest sezon o candidată la retrogradare, iar pentru a evita acest lucru se agață de fiecare apariție pentru a aduna punct cu punct. Nu este o echipă deloc ofensivă ceea ce ne face să credem că și la Bilbao se va așeza într-o apărare pe două linii încercând să nu primească gol. Pariem așadar pe: ”1X și sub 3,5 goluri”, pont care are o cotă de 1,55 la Superbet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 258 de lei

Bilet pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri, 30 septembrie 2022, la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,75 pentru pronosticul ”gazdele marchează peste 2,5 goluri” în duelul dintre Bayern Munchen și Bayer Leverkusen și o cotă de 1,55 pentru ”1X și sub 3,5 goluri”, în partida dintre Athletic Bilbao și Almeria, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 258 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT