Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri 4 noiembrie 2022. Câștig de peste 450 de lei cu meciuri din SuperLiga și La Liga

Biletui zilei de vineri, 4 noiembrie 2022, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din campionatul României și al Spaniei.
03.11.2022 | 23:14
Biletul zilei la pariuri vineri 4 noiembrie 2022 Castig de peste 450 de lei cu meciuri din SuperLiga si La Liga
Biletul zilei la pariuri de vineri, 4 noiembrie 2022, poate aduce un câștig de peste 450 de lei.
ADVERTISEMENT

Weekend-ul care vine ne oferă meciuri spectaculoase și foarte interesante pentru biletul zilei la pariuri. Astăzi, vom alege două meciuri din SuperLiga și La Liga pe care vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 4,77 la NetBet și așteptăm un profit major.

Cotă de 2,34 la meciul Farul – CS Mioveni pentru biletul zilei la pariuri

Farul Constanța este liderul SuperLigii după 16 etape. Formația pregătită de Gică Hagi vine după o victorie, scor 2-1 în deplasare pe terenul lui FC U Craiova, iar meciul de pe teren propriu cu Mioveni pare o formalitate. Partida dintre cele două va avea loc vineri, 4 noiembrie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA

Cu un avans de 5 puncte față de locul 2 ocupat de Rapid, ”marinarii” sunt neînvinși de 8 meciuri în toate competițiile și se anunță mari favoriți împotriva lui CS Mioveni.

Formația din Argeș este ”lanterna roșie” în SuperLiga și a adunat doar 8 puncte în 16 partide. De asemenea, formația pregătită de Marius Stoica are un golaveraj dezastruos cu 9 goluri marcate și 24 primite. În meciul tur, Farul s-a impus lejer, scor 2-0 și așteptăm să o facă și în meciul retur. Astfel, vom miza pe varianta ”Rezultat final și Total goluri: 1 și peste 2.5”, care are o cotă de 2,34 la NetBet.

ADVERTISEMENT

Meciul Girona – Athletic Bilbao compensează cu o cotă de 2,04

Meciul dintre Girona și Athletic Bilbao deschide etapa cu numărul 12 din La Liga. Partida are loc vineri, 4 noiembrie, de la ora 22:00. ”Bascii” au un start de sezon bun în campionatul Spaniei și se află pe locul 6 după 12 partide cu 21 de puncte.

De cealaltă parte, nou-promovată în La Liga, Girona este prima deasupra liniei roșii, cu 10 puncte în 12 meciuri la egalitate cu primele locuri din zona retrogradării ocupate de Seviila și Cadiz. Girona vine după o remiză surprinzătoare pe Santiago Bernabeu, cu Real Madrid, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Totuși, echipa pregătită de Michel are doar 2 victorii în 12 partide și este puțin probabil să reușească să obțină puncte cu Bilbao. Astfel, vom miza pe varianta ”Rezultat final: 2”, care are o cotă de 2,04 la NetBet.

Biletul zilei la pariuri aduce un profit potenţial de 477 de lei

Biletul zilei la pariuri
Biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 2,34 pentru pronosticul ”Rezultat final și Total goluri: 1 și peste 2.5” la Farul – CS Mioveni și o cotă de 2,04 pentru ”Rezultat final: 2” la meciul Girona – Athletic Bilbao, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,77. Numai bună pentru un câștig de 477 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT