Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri 6 noiembrie 2020. Câștigăm peste 280 de lei din Bundesliga și Serie A

05.11.2020 | 23:34
Biletul zilei la pariuri vineri 6 noiembrie 2020 Castigam peste 280 de lei din Bundesliga si Serie A
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri 6 noiembrie 2020. Un meci din Bundesliga și unul din Serie A ne pot aduce în această seară un câștig de peste 280 de lei. Trebuie doar să mizăm 100 de lei pe biletul pentru care am obținut de la Get’s Bet o cotă totală de 2,82.

Din Bundesliga, ne-am oprit pentru biletul zilei la pariuri asupra partidei Werder Bremen – FC Koln, care va începe la ora 21:30. Cu doar două puncte după 6 etape, oaspeții par victime sigure, însă nu trebuie să ne hazardăm și să pariem masiv pe înfrângerea „țapilor”.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci de pe biletul zilei la pariuri este cel dintre Sassuolo și Udinese (ora 21:45), din cadrul etapei a 7-a din Serie A. Și aici putem vorbi despre un duel inegal, între două echipe care ocupă poziții simetrice în clasament: Sassuolo e pe 2, iar Udinese tot pe locul secund, dar din coadă.

Golurile de la Werder Bremen – FC Koln  aduc o cotă de 1,62 la biletul zilei

Werder Bremen a adunat 9 puncte după 6 etape disputate în Bundesliga și ocupă locul 9 în clasament, fiind depășită doar la golaveraj de Union Berlin, care e pe 7. În schimb, FC Koln e în coada plutonului, are doar două egaluri până acum și dacă nu va începe să adune mai repede puncte s-ar putea pregăti înainte de vreme de liga secundă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pentru Werder este îmbucurător faptul că nu a mai pierdut de 6 meciuri în toate competițiile, dar mai puțin plăcut este că în ultimele 3 partide a făcut doar egal, toate terminându-se 1-1. O altă chestie pozitivă este că atacul funcționează la parametri foarte buni, cu o medie de peste 1,3 goluri marcate pe meci, partea negativă fiind aceea că apărarea încasează goluri la fel de ușor pe cât se înscrie. Mai precis, 8:8 golaveraj după 6 etape. Astfel că nu trebuie să ne mirăm de faptul că în 6 dintre ultimele 7 partide ale lui Bremen s-a înregistrat semnul „GG”.

La acest capitol, al golurilor marcate în ambele porți, stă foarte bine și FC Koln, semnul „GG” înregistrându-se în 5 dintre ultimele 6 jocuri ale „țapilor”. Care înscriu și ei destul de des, au o medie de un gol pe partidă, apărarea fiind cea care le dă mari bătăi de cap cu cele 11 primite în doar 6 etape.

ADVERTISEMENT

În mod normal, Werder pleacă în acest meci cu prima șansă, dar nu este un solist așa de sigur încât să ne oblige să mergem cu ochii închiși pe el. De aceea, ne vom orienta pe goluri, mai precis pe faptul că se va marca în ambele porți, și vom opta pentru varianta „ambele marchează”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,62.

Sassuolo contribuie la biletul zilei cu o cotă de 1,74

Sassuolo este surpriza plăcută a începutului de sezon în Serie A, echipa la care evoluează și românul Vlad Chiricheș fiind pe locul 2 în clasament după disputarea a 6 etape. 4 victorii, două egaluri și nicio înfrângere este un bilanț care ar face invidioasă orice formație, dar ceea ce impresionează cel mai mult este forța ofensivă de care a dat dovadă Sassuolo până acum. 18 goluri marcate în 6 etape (cele mai multe din prima divizie italiană), medie de 3 goluri pe meci, iată cifrele care ar trebui să dea fiori oricărei apărări.

ADVERTISEMENT

Mai ales uneia ca a lui Udinese, care a fost perforată de 11 ori în 6 etape, adică de aproape două ori în fiecare partidă. De aceea nici nu trebuie să ne mire faptul că oaspeții de azi au 5 înfrângeri în 6 etape și ocupă penultimul loc în Serie A. Și, la cum se prezintă lucrurile, e greu de crezut că vor reuși să dea lovitura chiar pe terenul viceliderului.

Totuși, pentru că suntem deciși să evităm soliștii pe biletul de pariuri propus pentru astăzi, vom merge și la această partidă pe varianta golurilor. Mai precis, pe cele pe care, credem noi, va reuși să le marcheze Sassuolo. Dacă își va păstra norma cu care ne-a obișnuit până acum, pronosticul nostru va ieși fără probleme, iar profitul va fi pe măsură. Pentru că vom miza pe varianta „peste 1,5 goluri Sassuolo”, care are la Get’s Bet o excelentă cotă de 1,74 și nu avem voie să o ratăm.

Cotă totală de 2,82 pentru un posibil câștig de peste 280 lei cu biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, vineri 6 noiembrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,62 pentru pronosticul „ambele marchează” la Werder Bremen – FC Koln și o cotă de 1,74 pentru pronosticul „gazdele marchează cel puțin 2 goluri” la Sassuolo – Udinese, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,82. Numai bună pentru un câștig de peste 280 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT