Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 23 decembrie 2021. Câștig de peste 350 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Olanda și Turcia

Biletul zilei de joi, 23 decembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatele Olandei și Turciei.
22.12.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 23 decembrie 2021 Castig de peste 350 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Olanda si Turcia
ADVERTISEMENT

Joi, 23 decembrie, vom paria pe două meciuri din Eredivisie și din Super Lig. Într-una dintre partide sunt implicați și români. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,65 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit consistent.

Deschidem biletul zilei la pariuri cu meciul dintre PSV Eindhoven și Go Ahead Eagles, din etapa a 18-a a campionatului olandez. Între cele două formații este o diferență colosală de puncte. Confruntarea va începe devreme, la ora 19:45.

ADVERTISEMENT

Al doilea duel propus joi pentru biletul zilei este Yeni Malatyaspor – Kayserispor, din runda cu numărul 18 a primei ligi din Turcia. Marius Șumudică își va înfrunta astfel fosta echipă și pe Silviu Lung, Jr., începând cu ora 16:00.

Cotă de 2,10 de la PSV – Go Ahead Eagles pentru biletul zilei

În etapa a 18-a din Eredivisie, campionat în care este lider, cu 40 de puncte, unul mai mult decât rivala Ajax, PSV Eindhoven primește vizita lui G.A. Eagles și vrea să își mențină ecartul.

ADVERTISEMENT

Gazdele traversează o formă de excepție. Înaintea meciului cu „vulturii”, PSV are o serie de trei victorii consecutive, ultima în deplasare, cu Waalwijk, scor 4-1.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, G.A. Eagles tocmai a suferit un eșec pe teren propriu, scor 0-2, cu Nijmegen. Oaspeții nu au momentan probleme cu salvarea de la retrogradare. Sunt pe locul 11, cu 21 de puncte, opt peste zona roșie. Au însă o defensivă fragilă, golaverajul fiind de 19-27. Pentru acest meci vom alege pronosticul „peste 3,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,10.

ADVERTISEMENT

Golurile în meciul lui Marius Șumudică aduc o cotă de 1,74

E derby în subsolul clasamentului din Turcia. Echipa lui Marius Șumudică, Malatyaspor, primește vizita uneia dintre fostele formații antrenate, Kayserispor. Malatyaspor stă foarte prost în clasament. E la retrogradare, pe penultima poziție, locul 19, cu 14 puncte, patru mai puține decât Altay, care e peste linia roșie.

Echipa lui Marius Șumudică are cel mai prost atac din campionat, doar 14 goluri marcate. Defensiva e și ea dezastruoasă, 30 de goluri încasate. Malatyaspor vine după două eșecuri consecutive.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Kayserispor este pe locul 15 cu 20 de puncte. Nici echipa la care apără Silviu Lung nu trece printr-o situație minunată, dar a câștigat pe 5 decembrie, 2-0 cu Antalyaspor. În runda precedentă a jucat cu o altă fostă echipă a lui Șumudică, Gaziantep, cu care a făcut 0-0. La acest duel vom mivza pe „ambele echipe marchează”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,74.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 365 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,10 pentru pronosticul „peste 3,5 goluri” în meciul PSV Eindhoven și o cotă de 1,74 pentru „ambele marchează” la Yeni Malatyaspor – Kayserispor, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,65. Numai bună pentru un câștig de 365 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT