Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Billel Omrani, dat afară de la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj? „Servilism și amatorism!”. Video Exclusiv

Billel Omrani ar putea fi lăsat în afara lotului de Mihai Pintilii pentru derby-ul cu CFR Cluj. Horia Ivanovici condamnă amatorismul din conducerea celor de la FCSB.
03.02.2023 | 11:45
Billel Omrani dat afara de la FCSB inaintea derbyului cu CFR Cluj Servilism si amatorism Video Exclusiv
Billel Omrani, dat afară de la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj? „Servilism și amatorism!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB joacă duminică, de la ora 21:00, pe terenul lui CFR Cluj în derby-ul etapei 24 din SuperLiga. Mihai Pintilii este gata să îl lase pe Billel Omrani în afara lotului, atacantul care a avut o evoluţie modestă în meciul cu Farul.

Billel Omrani, dat afară de la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj?

Realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici, condamnă amatorismul celor de la FCSB, care i-ar fi cerut voie lui Gigi Becali să îl excludă din lot pe Billel Omrani:

ADVERTISEMENT

“Am văzut că toți de la FCSB i-au spus lui Gigi Becali că nu îl mai vor pe Billel Omrani în lot cu CFR Cluj. Așa s-a ajuns acolo, «ne dai voie nea Gigi?». Apropo de Omrani, ăsta este adevărul. Se fac niște transferuri urcheate, sunt după ureche. La fel și schimbările.

Omrani cred că este un jucător util pentru FCSB. Edjouma e tot util, dar este un succes parţial. Apropo de amatorism, ai un jucător util ca Omrani, care poate intra în minutul 70 să o înţepe, ca să vedem ce amatorism domneşte în acest aşa zis staff al FCSB-ului. 

ADVERTISEMENT

“Pentru că l-a criticat patronul, au venit băieţii ca pe vremea Comitetului Central, pe vremea lui Ceauşescu”

Doar pentru că l-au băgat cu Farul şi n-a avut o zi grozavă. S-a lovit mingea în tibie şi a intrat în plasă, de parcă Omrani trebuia să fie acolo. Nici măcar nu trebuia să fie el acolo. Îţi dai seama ce amatorism şi servilism? 

Şi pentru că l-a criticat patronul, au venit băieţii ca pe vremea Comitetului Central, pe vremea lui Ceauşescu. «V-am trimis la Palat un referat. În urma indicaţiilor pe care ni le-aţi dat am înţeles mesajul şi să ştiţi că Omrani este un element obraznic, care strică atmosfer. Am putea să nu îl luăm la meciul cu CFR Cluj?»”, a comentat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Robert Niţă: “Despre amatorism. Îl ai pe Cordea cel mai bun jucător al echipei şi dai 1,7 milioane pe Miculescu”

Robert Niţă a atras atenţia şi asupra transferurilor realizate de Gigi Becali vara trecută, când a decis să îi aducă pe David Miculescu şi Billel Omrani, deşi posturile erau acoperite:

“Vorbeai de amatorism. Îl ai pe Cordea cel mai bun jucător al echipei şi dai 1,7 milioane pe Miculescu. În momentul de faţă nu poate juca din niciun punct de vedere în faţa lui Cordea. Îl ai pe Compagno pe care dai 1,5 milioane, îţi dă nişte goluri importante şi după patru luni de stat acasă îi oferi 20.000 de euro lui Omrani plus o primă de instalare, ca să joace unde?

ADVERTISEMENT

Eu nu zic să nu sunt utili jucătorii ăştia, dar ca să echilibreze balanţa financiară a clubului, iei nişte jucători care îşi ştiu statutul, vin ca rezerve şi joacă atunci când trebuie? Omrani este greu de gestionat în vestiar”, a spus Niţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT