Sport

Mihai Stoica, reverență în fața CFR-ului înaintea meciului direct: „Noi nu avem un Deac!”. De ce e supărat pe Omrani

Mihai Stoica laudă CFR-ul și l-a evidențiat pe Ciprian Deac, despre care spune că execută perfect fazele fixe pentru campioana României.
31.01.2023 | 22:58
Mihai Stoica reverenta in fata CFRului inaintea meciului direct Noi nu avem un Deac De ce e suparat pe Omrani
Mihai Stoica a răbufnit în direct și a făcut un anunț tranșant despre situația lui Pintilii. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Managerul general al „roș-albaștrilor” l-a certat în direct la TV pe Billel Omrani, despre care a spus că are evoluții oscilante.

Mihai Stoica, reverență în fața CFR-ului înaintea meciului direct

Mihai Stoica a lăudat CFR-ul chiar înaintea meciului direct, analizând meciurile făcute de Ciprian Deac pentru campioana României: „A fost fază fixă, dar când e autogol e o victorie mai altfel. E psihoza echipelor care joacă cu CFR. Le e frică de fazele fixe și asta le-a intrat în cap.

ADVERTISEMENT

Noi nu avem ca Deac, Deac bate totul perfect. O să-i pun pe ai mei să filmeze ce lovituri libere din zonă centrală bat. Ei dau numai în vinclu, deci numai în vinclu le dau.

Și văd jucători, nu ai noștri, stresați la meciuri, speriați, care bat să treacă faza. Am văzut multe în 30 de ani de fotbal și nu mă mai miră nimic”.

ADVERTISEMENT

„Nu mă rog de niciun jucător să facă fotbal de performanță!”

MM Stoica l-a certat pe Billel Omrani, despre care spune că nu este serios în meseria sa: „Are evoluții oscilante, el știe de ce. Se luptă pentru postul de titular cu golgheterul campionatului, care e de o seriozitate ieșită din comun. El stă 45 de minute în plus la sală.

Jucătorii își caută mereu alibiuri, obligatoriu e antrenamentul, după care lucrează fiecare unde consideră, cum consideră.

ADVERTISEMENT

Eu nu mă rog de niciun jucător să facă fotbal de performanță și să facă milioane. Dacă ei nu înțeleg că de la FCSB se pleacă cel mai ușor, dacă ei nu vor, ce să fac. Vitrina încă e luminată la noi”.

„S-au și întâmplat chestii pe care nu pot să le spun. Cert e că mâine voi avea o discuție, eu vorbesc rar cu ei, dar o să vorbesc mâine cu ei. Am avut și antrenor în trecut care s-au dus la Gigi și au spus că eu le-am luat personalitatea în vestiar.

ADVERTISEMENT

La Urziceni, Petrescu mă chema mereu în vestiar să mă iau de jucători. Gigi Becali vine și mai glumește cu jucătorii, maxim se mai ia de noi de față cu jucătorii”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „GG” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT