Sport

Universitatea Craiova speră la un super transfer: „Marian Copilu a discutat cu Omrani, care e în ultimele 6 luni”

Cristi Balaj a spus că Billel Omrani a fost contactat de Marian Copilu pentru a pleca de la CFR Cluj la Universitatea Craiova, la finalul sezonului, sub formă de jucător liber de contract.
01.02.2022 | 21:43
Universitatea Craiova spera la un super transfer Marian Copilu a discutat cu Omrani care e in ultimele 6 luni
Billel Omrani și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după victoria care a adus echipei ardelene al cincilea titlu consecutiv de campioană a României. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

MM Stoica a intervenit și l-a atacat pe Marian Copilu, despre care spune că așa a făcut și cu Cristi Bălgrădean și cu Rachid Bouhenna, cărora li s-a spus să mintă și să nu anunțe cluburile că au semnat cu CFR Cluj.

Mihai Stoica l-a felicitat pe președintele CFR-ului, pentru că a anunțat faptul că Braun a semnat un contract cu CFR Cluj, valabil din vară, înainte de meciul cu FC Botoșani, fără să mai lase urme de interpretări.

ADVERTISEMENT

Marian Copilu vrea să-l aducă pe Omrani la U Craiova

Cristi Balaj a spus că Marian Copilu a vorbit deja cu Billel Omrani, pentru o venire la Universitatea Craiova, fără să anunțe clubul însă, moment la care MM Stoica a intervenit.

Totul a pornit de la faptul că managerul general al FCSB-ului l-a felicitat pe Cristi Balaj pentru că a anunțat venirea lui Braun de la Botoșani și l-a atacat pe Marian Copilu:

ADVERTISEMENT

„Profit de ocazie și salut revenirea la normalitate a clubului care domină fotbalului și îți mulțumesc Cristi pentru că ai anunțat că Braun a fost transferat de CFR.

Nu cum a făcut domnul Copilu, care i-a spus lui Bălgrădean să mintă și să nu spună că a semnat cu CFR, care a și greșit la meciul direct cu noi și același domn Copilu care a procedat la fel și cu Bouhenna”.

ADVERTISEMENT

„Am înțeles că domnul Copilu a discutat deja cu Omrani, când nu erau reprezentanții lui acolo”, a spus Cristi Balaj, la TV TelekomSport.

„Problema e că nu sunt măsuri împotriva celor care fac așa ceva!”, a replicat și MM Stoica.

ADVERTISEMENT

„Îmi este greu să vorbesc despre subiect”

Cristi Balaj nu a vrut să comenteze zvonurile conform cărora Dennis Croitoru și Enriko Papa de la FC Botoșani sunt infectați cu COVID-19, iar albanezul a jucat chiar împotriva CFR-ului, în remiza din „Gruia”, scor 1-1.

„Îmi este greu să vorbesc despre subiect, mai ales că au fost adversarii noștri, iar eu nu vreau să acuz. În momentul în care ar exzista jucători care au simptome similare cu cele de COVID-19, din punctul meu de vedere e o stare de inconștiență.

În primul rând de jucător, pentru că e viața lui, nu știm în viitor ce reacții vor avea cei care au făcut boala și în al doilea rând pentru adversari”, a mai spus Cristi Balaj.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2,95 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT