Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Bîrligea e impresionant!” Mihai Stoichiță, contrat live la Fanatik SuperLiga

CFR și-a revenit după înfrângerea din Giulești și a trecut din nou la adunat puncte. Formația din Cluj a învins-o cu 2-0 pe FCU Craiova și a ajuns la 7 victorii în acest sezon.
05.10.2023 | 20:22
Birligea e impresionant Mihai Stoichita contrat live la Fanatik SuperLiga
Merita Birligea SA JOACE LA NATIONALA CFR Cluj - FCU Craiova 1948 2-0. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

CFR este în revenire de formă după victoria cu FCU Craiova. În ciuda înfrângerii din etapa trecută contra Rapidului, echipa lui Mandorlini a câștigat cu 2-0 duelul cu oltenii. Remarcatul partidei a fost Bârligea. Deși nu a marcat, atacantul gazdelor a fost un pericol constant contra Craiovei.

Bîrligea, omul meciului

“Am avut alte situații în care puteam să marcăm. Lui Bârligeai-a lipsit golul. În rest, dăruire, atutidine, joc, a fost la nivel. Sava este așa cum știm noi. Nu am fost impacientați când l-am lăsat pe Scuffet să plece, știam ce urmărim.

ADVERTISEMENT

Diferența între Ivan și Bîrligea e că având meci, noi cu Craiova, mi-am adus aminte de declarația lui Marcel Pușcaș, care a început să facă convocări, spunea că merită jucătorul lor să fie convocat și nu Bîrligea. Sper ca după jocul de ieri a înțeles de ce e convocat Bârligea”, a declarat Cristian Balaj.

Clujenii s-au impus cu 2-0 în fața celor de la FCU Craiova grație a două goluri marcate în prima repriză. Camora a deschis rapid scorul, încă din minutul 2, iar 24 de miute mai târziu, Otele a stabilist scorul final. Bârligea a fost pasator decisiv pentru ambele reușite ale CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Bîrligea a reușit 2 pase de gol în CFR – FCU Craiova

“Voiam să mai subliniez ceva. Bîrligea este impresionat, are o poftă de joc”, a spus Mihai Stoichiță, contrat de Horia Ivanovici: “Nu, nu, cuvântul impresionat este exagerat. Bîrligea este un jucător de viitor, dar va fi impresionat când va și marca”.

“Aseară, Mandorlini a declarat că este supărat că nu a marcat, sau cineva de la Cluj, un oficial. I-aș transmite că va și marca, dar fazele în care a dat dovadă de altruism, a făcut ca meciul să se termine 2-0.

ADVERTISEMENT

Pentru mine devine din ce în ce mai impresionant. E greu, e un copil, atâtea critici care i se aduc, nu e normal. Mi se pare că e criticat, da, că nu marchează, că nu aia”, a spus Mihai Stoichiță.

“A spus și el la flash interviu, că e pe strada bună, dar că are un pic de presiune că nu marchează, dar el face un joc bun”, a spus Robert Niță, completat de Horia Ivanovici: “Dacă Bîrligea e criticat, atunci Ivan trebuie să își ia bagajul și să plece din țară”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Birligea a fost omul meciului

ADVERTISEMENT