News

Blue Air are o nouă amânare pentru zborurile sale. Anunț oficial despre cursele din octombrie

Reprezentanții companiei aeriene low-cost Blue Air au anunțat vineri că zborurile nu vor fi reluate nici la data de 10 octombrie 2022.
30.09.2022 | 17:43
Blue Air are o noua amanare pentru zborurile sale Anunt oficial despre cursele din octombrie
Veste proastă pentru pasagerii Blue Air. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Data de 10 octombrie fusese fixată de reprezentanții Blue Air la jumătatea lunii septembrie. Totuși, din cauza dificultăților financiare pe care le are în continuare compania aeriană low-cost, pasagerii au fost informați că avioanele nu vor decola nici la 10 octombrie.

Avioanele Blue Air rămân la sol

Față de anunțurile precedente despre datele posibile pentru reluarea zborurilor, Blue Air nu a mai avansat acum nicio dată. Amintim că zborurile companiei aeriene low-cost au fost întrerupte încă de la 6 septembrie 2022.

ADVERTISEMENT

La acea vreme a fost un scandal uriaș, în contextul popririi pe conturile companiei. Din cauza acestei situații, foarte multe zboruri ale Blue Air au fost anulate și pasagerii au fost nevoiți să își continue călătoriile cu alte companii aeriene.

Multiplele dificultăți financiare și operaționale, generate de pandemia COVID-19 s-au făcut simțite într-o manieră severă la nivelul tuturor companiilor aeriene, însă cu și mai mare intensitate de către companiile aeriene regionale private care se luptă pentru supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Blue Air nu este, din păcate, încă în măsură să reînceapă să zboare din data de 10 octombrie 2022. Blue Air va transmite un anunț imediat după finalizarea discuțiilor în curs cu privire la momentul la care estimează că flota sa va decola din nou”, se arată în comunicatul remis de Blue Air.

Compania aeriană low-cost caută soluții pentru redresare

În același context, pasagerii au fost informați că Blue Air poartă discuții cu investitorii și Guvernul României pentru refacerea situației financiare și totodată reluarea zborurilor.

ADVERTISEMENT

La 6 septembrie, Blue Air anunța că își suspendă zborurile până la 12 septembrie. Ulterior, la data de 9 septembrie 2022, compania aeriană low-cost preciza că ”își propune să reia zborurile de la 10 octombrie”.

La 15 septembrie, compania aeriană a transmis în ce condiţii va returna banii pasagerilor afectați din cauza anulării curselor. La acea vreme, s-a subliniat că rambursarea sumelor depinde de un singur lucru.

ADVERTISEMENT

Astfel, toți ce afectați din cauza situației de la Blue Air au aflat că își pot recupera banii doar dacă operațiunile vor fi reluate și societatea va fi vândută.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece...
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece ani mai mică decât selecţionerul României
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Florin Niță, portarul Naționalei, nevoit să muncească în fabrică pentru mâncare
Florin Niță, portarul Naționalei, nevoit să muncească în fabrică pentru mâncare
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României