Life

Bobiță, departe de Giani și Celentano din Las Fierbinți: ”E vorba de reorientare profesională”

Mihai Bobonete pregătește un show de zile mari, pe 27 noiembrie, la Sala Palatului. Dar, de data asta, nu va fi alături de Văncică și Diță, ca anii trecuți.
05.10.2023 | 17:00
Bobita departe de Giani si Celentano din Las Fierbinti E vorba de reorientare profesionala
Bobonete nu mai apare în spectacole cu Văncică și Diță din Las Fierbinți. Foto: Instagram/ PRO TV/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, motivul pentru care nu mai apare pe scenă alături de Adrian Văncică și Constantin Diță din Las Fierbinți! Actorul are programat un spectacol unde, pentru prima oară, nu va fi prezent în fața spectactorilor în formula deja obișnuită.

Mihai Bobonete a explicat de ce nu mai face stand-up cu Văncică și Diță din Las Fierbinți

Bobonete va urca pe 27 noiembrie pe scena Sălii Palatului! Pentru spectacolul său s-a bazat, în deschidere, tot pe  unul din starurile comediei Las Fierbinți de la PRO TV. Este vorba despre Mihai Rait, simpatic actor pe care publicul îl poate urmări și în cea mai nebună emisiune de pe micile ecrane, în fiecare joi seara: „Săriți de pe fix”. Ca să fim mai corecți, Rait va fi showman-ul ce îi va face pe oameni să râdă în deschiderea momentului pregătit de Bobonete.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK pentru a afla de ce s-a separat de colegii săi, cel puțin cu privire la spectacolul de la Sala Palatului, Mihai Bobonete a dezvăluit motivul. Artistul a fost cât se poate de clar!

Nu, Bobonete nu s-a certat cu Adrian Văncică și Constantin Diță din Las Fierbinți, așa cum unii pot specula. Este vorba, pur și simplu, despre o reorientare profesională. Mai bine spus, e vorba de o regândire a ceea ce înseamnă, de fapt, stand-up comedy.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Bobonete ne-a spus că e la fel de bun prieten cu Celentano și cu Geani din serialul Las Fierbinți. Actorul a explicat de ce a ales să apară în fața fanilor în show-ul „Sfaturi de viață” fără cei doi tovarăși ai săi, Văncică și Diță.

Actorul, explicații în exclusivitate pentru FANATIK: „Nu există nicio ceartă, suntem prieteni, ieșim împreună la băut”

„Nu cred că face subiectul unei știri. Îți spun că e vorba de o reorientare profesională în ceea ce privește stand-up comedy. Stand-up comedy se înțelege printr-un singur personaj sau singur om care face glume.

ADVERTISEMENT

Și… majoritatea pe care îi știi și tu din afară, o să îmi zici niște nume, da? Nu e vorba niciodată despre o trupă! Nu există! Nu există nicio ceartă. Noi suntem colegi.

Filmăm împreună la Las Fierbinți, suntem prieteni. Ieșim împreună la băut. Facem lucrurile așa cum trebuie. Doar că pe partea asta așa stau lucrurile. Acuma facem spectacole și singuri”, a declarat Mihai Bobonete, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Așadar, Bobonete dorește să fie cât mai fidel spectacolelor de tip stand-up comedy, respectând rețeta care a consacrat acest gen. Dincolo de acest show, Mihai Bobonete are și alte proiecte! Cel mai cunoscut, de departe, este serialul Las Fierbinți.

bobonete
Afișul spectacolului pe care Bobonete îl va avea la Sala Palatului

Mihai Rait și Mihai Bobonete promit show de show la Sala Palatului

Pe lângă proiectele din sălile de spectacole și de la PRO TV, Mihai Bobonete este prezent și în mediul online, acolo unde are podcast-ul „Da, Bravo!”. Actorul este cât se poate de activ și pe rețelele de socializare, unde îi ține la curent pe urmăritorii săi cu noutățile din viața sa, în special cele ce țin de sfera profesională.

Spectacolul în care Bobonete va fi deschis de colegul său din Las Fierbinți, Mihai Rait. Acesta va începe la ora 21:00, la data mai sus amintită, la Sala Palatului. Mihai Bobonete va împărtăși publicului din sală cele mai amuzante perspective asupra ciudățenilor și absurdităților vieții de zi cu zi. „Sfaturi de viață” este, de altfel, un show de comedie în care aproape oricine se va regăsi. Situațiile de care se va face haz sunt unele de care se lovesc majoritatea oamenilor.

 

ADVERTISEMENT