Fotbal intern

Bogdan Argeş Vintilă l-a comparat pe Soiledis cu Messi după FCSB – Astra 1-3: “El nu joacă şi în partea stângă şi în centru?” VIDEO

24.11.2019 | 12:35
Bogdan Arges Vintila la comparat pe Soiledis cu Messi dupa FCSB  Astra 13 El nu joaca si in partea stanga si in centru VIDEO
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 1-3 meciul împotriva Astrei Giurgiu, din etapa 17-a în Casa Pariurilor Liga 1. “Roş-albaştrii” au avut o prestaţie slabă şi au fost răpuşi de foştii jucători: Budescu, Alibec şi Gabi Enache. Centrul defensivei a fost punctul nevralgic al echipei lui Vintilă, alături de Cristea, fiind improvizat pe postul de fundaş central Aris Soiledis.


(P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 1.80 este cota pentru peste 2,5 goluri marcate. Vezi toate cotele aici!


Bogdan Argeş Vintilă l-a comparat pe Soiledis cu Messi

Întrebat de reporterul FANATIK dacă Aris Soiledis va mai fi folosit vreodată fundaş central, când postul său original este fundaş stânga, Bogdan Argeş Vintilă a dat un răspuns surprinzător la conferinţa de presă de după meci:

ADVERTISEMENT

“Păi de ce să nu mai joace? Ce, Messi nu este şi el folosit în partea stângă şi în centru? De ce să nu îl mai folosim? Eu sunt mulţumit de prestaţia lui de astăzi”, a fost reacţia lui Vintilă care a stârnit amuzamentul jurnaliştilor prezenţi.

VEZI VIDEO: 

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 23. November 2019

FANATIK a anunţat intenţiile lui Bogdan Argeş Vintilă de a improviza pe postul de fundaş central cu Aris Soiledis, care este de bază fundaş stânga. Decizia poate fi considerată una surprinzătoare în condiţiile în care un fundaş central veritabil ca Bozhidar Chorbadzhiyski a fost lăsat în afara lotului de antrenorul FCSB.

ADVERTISEMENT

Soiledis, folosit fundaş central şi în Europa League

Aris Soiledis a avut o prestaţie slabă ca fundaş central. A avut câteva intervenţii ezitante în prima repriză, iar în minutul 60 l-a pierdut din marcaj pe Denis Alibec, fază din care atacantul Astrei Giurgiu a marcat. Nu este prima dată când Soiledis joacă fundaş central la FCSB, prima dată fiind folosit pe acest post în meciul tur din play-off-ul Europa League cu Guimaraes.

FCSB a pierdut primul meci în campionat după trei luni. Pe 25 august, Bogdan Argeş Vintilă a fost învins la primul său meci pe banca roş-albaştrilor cu 0-4 pe terenul lui Gaz Metan Mediaş. Roş-albaştrii sunt pe locul 5 în acest moment, cu 27 de puncte.

ADVERTISEMENT
Bogdan Argeş Vintilă l-a comparat pe Soiledis cu Messi după FCSB - Astra 1-3: "El nu joacă şi în partea stângă şi în centru?" VIDEO
Bogdan Argeş Vintilă l-a comparat pe Soiledis cu Messi după FCSB – Astra 1-3: “El nu joacă şi în partea stângă şi în centru?” VIDEO FOTO: Bogdan Arges Vintila il felicita pe Aristides Soiledis in meciul amical de fotbal dintre FCSB si Chindia Targoviste, desfasurat la Baza de antrenament FCSB din Berceni
  • 28 de ani are Aris Soiledis
  • 450.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului stânga