Sport

Bogdan Lobonț, meci legendar pe Anfield! Va fi pe teren alături de van der Vaart, Steven Gerrard sau Fernando Torres

Bogdan Lobonț revine pe teren pentru un meci legendar pe Anfield! Fostul portar va juca în duelul legendelor Liverpool - Ajax.
22.03.2024 | 08:00
Bogdan Lobont meci legendar pe Anfield Va fi pe teren alaturi de van der Vaart Steven Gerrard sau Fernando Torres
Bogdan Lobonț va juca în meciul legendelor Liverpool - Ajax. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Bogdan Lobonț va juca în meciul legendar de pe Anfield care va avea loc sâmbătă, 23 martie, de la ora 17:00. „Lobby”, actualmente antrenor cu portarii la Rapid, va apăra poarta lui Ajax în duelul legendelor cu Liverpool.

Bogdan Lobonț, meci legendar pe Anfield! Va fi pe teren alături de van der Vaart, Steven Gerrard sau Fernando Torres

Fostul internațional Bogdan Lobonț va reveni în „iarbă” la finalul acestei săptămâni pentru meciul legendelor lui Liverpool cu echipa similară a celor de la Ajax. Duelul de lux va avea loc sâmbătă, 23 martie, de la ora 17:00 pe Anfield.

ADVERTISEMENT

Pe lângă spectacolul fotbalistic, evenimentul este unul caritabil. La începutul acestei săptămâni, „Cormoranii” au anunțat că mai puțin de 400 de bilete au rămas disponibile. Bogdan Lobonț va apăra poarta lui Ajax. Anunțul a fost făcut de Rapid pe rețelele de socializare.

„’Lobby’ va juca într-un meci legendar. Legendele lui AFC Ajax Amsterdam vor merge pe Anfield, pentru duelul cu Liverpool FC. Sâmbătă, de la ora 17:00, Bogdan Lobonț va apăra poarta ‘lăncierilor’, într-un meci în care vor juca Rafael van der Vaart, Jari Litmanen, Fernando Torres, Steven Gerrard, Edgar Davids, Ronald de Boer, Djibril Cisse, Dirk Kuyt sau Ryan Babel. Multă baftă, Lobby!”, se arată în anunțul oficial al Rapidului.

ADVERTISEMENT
  • 68 de meciuri a adunat Lobonț în tricoul lui Ajax
  • 2003/2004 a fost sezonul în care Bogdan Lobonț a cucerit titlul alături de Ajax

Sven-Goran Erikkson, bolnav de cancer în fază terminală, își va îndeplini marele vis

Legendarul antrenor Sven-Goran Erikkson a anunțat la începutul anului că este bolnav de cancer în fază terminală. Suedezul s-a declarat un fan înfocat al lui Liverpool, iar marele său vis a fost să antreneze pe banca formației de pe Anfield.

ADVERTISEMENT

„Cormoranii” au făcut un gest emoționant la adresa lui Sven-Goran Erikkson. La mijlocul lunii februarie, Liverpool a anunțat că antrenorul suedez bolnav de cancer va face parte din staff-ul echipei legendelor lui Liverpool și va sta pe bancă la meciul contra echipei legendelor lui Ajax.

Ian Rush, John Barnes și John Alridge mai fac parte din staff-ul echipei legendelor lui Liverpool pentru duelul cu Ajax de pe 23 martie. Meciul este unul caritabil, iar toate fondurile vor merge către LFC Foundation, organizație pentru pentru ajutorarea copiilor și tinerilor defavorizați.

ADVERTISEMENT

În precedentele 7 meciuri ale legendelor s-au strâns nu mai puțin de 6,4 milioane de lire sterline. De aceste fonduri beneficiază atât cetățenii orașului Liverpool, cât și oameni din toată lumea. „Suntem recunoscători tuturor jucătorilor pentru că au participat la ceea ce va fi cu siguranță o zi fantastică pentru toată lumea de pe Anfield.

Aceste jocuri ne ajută să strângem fonduri vitale pentru a continua munca importantă pe care o facem în zona locală, iar un procent mare din fondurile din acest an se vor îndrepta către creșterea programelor noastre de educație, precum și pentru sprijinirea Forever Reds”, a declarat Matt Parish, directorul executiv al LFC Foundation.

Echipa legendelor lui Liverpool: 

  • Portari: Jerzy Dudek, Sander Westerveld.
  • Fundași: Bjorn Tore Kvarme, Daniel Agger, Fabio Aurelio, Gregory Vignal, Igor Biscan, Martin Skrtel, Sami Hyypia.
  • Mijlocași: Jay Spearing, Mark Gonzalez, Maxi Rodriguez, Momo Sissoko.
  • Atacanti: Dirk Kuyt, Djibril Cisse, Fernando Torres, Nabil El Zhar, Ryan Babel.
ADVERTISEMENT