Life

Bogdan Mocanu a dat cărțile pe față. De la ce a pornit scandalul cu Jador

Bogdan Mocanu a dat cărțile pe față și a dezvăluit care este motivul pentru care el și Jador nu-și mai vorbesc.
02.06.2021 | 15:55
Bogdan Mocanu a dat cartile pe fata De la ce a pornit scandalul cu Jador
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu a spus adevărul despre scandalul cu Jador, bunul său prieten. Foștii concurenți de la Puterea Dragostei nu-și mai vorbesc de ceva timp, iar fanii se întreabă ce s-a întâmplat.

Jador și Bogdan Mocanu sunt buni prieteni încă de pe vremea când participau la show-ul matrimonial de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Deși fostul concurent Survivor România a spus mereu că Bogdan îi este ca un frate, iată că prietenia lor a avut de suferit în ultima vreme. Bogdan Mocanu a făcut lumină în acest caz.

Bogdan Mocanu a dat cărțile pe față. De la ce a pornit scandalul cu Jador

Bogdan Mocanu susține că el și Jador nu sunt certați, ci doar că nu-și mai vorbesc. Manelistul a observat anumite lucruri la Remus Ionuț Dumitrache (n.r. numele real al lui Jador) și i s-a părut că nu se potrivesc într-o relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

Deși înainte se filmau adesea împreună și păreau ca frații, se pare că situația s-a schimbat și acum nu mai sunt de apropiați.

Invitat la Antena Stars, Bogdan Mocanu a spus adevărul despre așa-zisul scandal cu Jador. Fostul iubit al Andrei Volos îl respectă pe amicul său și consideră că este un model demn de urmat.

ADVERTISEMENT

„Primesc aceeași întrebare obsesiv. Nu sunt foc și pară și cred că nici el nu este foc și pară, pur și simplu am observat nici chestii care nu coincid cu conceptul prieteniei din capul meu.

Nu vreau să intru în detalii, pentru că nu am apucat să vorbesc nici cu el. Eu nu mă îndepărtez de oameni, înțeleg că nu primesc nici jumătate din ce primesc și mă răcesc.

ADVERTISEMENT

Ionuț este un om pe care îl admir maxim, este un model demn de urmat de multă lume, este un talent maxim. Îl respect și nu am nimic cu el”, a declarat Bogdan Mocanu la Antena Stars.

Bogdan Mocanu: „Jador nu știe să-și țină gura”

Bogdan Mocanu consideră că Jador a spus unele lucruri nepotrivite despre el și de aici vine răceala care s-a instalat între ei.

În plus, acesta este de părere că manelistul nu știe „să-și țină gura”, iar cuvintele lui sunt auzite de toată lumea, fiind o persoană publică.

„Eu îl cunosc mai bine decât oricine și uneori vorbește fără să-și dea seama ce spune, însă, din respect pentru prietenia noastră ar fi trebuit să țină cont de ce scoate pe gură, având în vedere că acum vorbește Jador artistul și nu Ionuț omul.

Cuvintele lui sunt auzite și luate în seamă de multă lume. M-a supărat faptul că a pus că îmi doresc altceva de la prietenia cu el, bănuiesc că ar fi vorba despre faptul că aș vrea atenție pe baza faptului că sunt supărat pe el. I-am fost negreșit alături.

Avem ceva timp de când nu am mai vorbit, dar o să vorbim probabil, pentru că este un om drag mie și eu drag lui”, a mai spus Bogdan Mocanu.

În cadrul unui podcast găzduit chiar de el pe YouTube, Jador i-a spus lui Sorin Pușcașu, fostul său adversar de la Survivor România, că el și Bogdan Mocanu nu sunt în relații bune.

Fostul Faimos este deranjat de unele lucruri pe care le-ar fi spus fostul iubit al Andrei Volos. Manelistul nu a vrut să dezvolte subiectul și este convins că aceste neînțelegeri se vor termina.

ADVERTISEMENT