Life

Bogdan Mocanu, adevărul despre despărțirea dintre Jador și Alexandra: ”S-a umplut paharul la amândoi”

Bogdan Mocanu, detalii despre separarea lui Jador de iubita sa, Alexandra. Ce a mărturisit fostul concurent de la Puterea Dragostei.
25.08.2023 | 12:24
Bogdan Mocanu adevarul despre despartirea dintre Jador si Alexandra Sa umplut paharul la amandoi
Bogdan Mocanu, detalii despre separarea lui Jador de iubita sa, Alexandra. Ce a mărturisit fostul concurent de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre despărțirea dintre Jador și Alexandra. Artistul consideră că s-a umplut paharul la amândoi și că au ajuns într-un punct în care nu mai puteau continua.

Bogdan Mocanu, detalii despre separarea lui Jador de iubita sa, Alexandra. Ce a mărturisit fostul concurent de la Puterea Dragostei

Bogdan Mocanu vine cu detalii despre separarea lui Jador de iubita sa, Alexandra Dobbia. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a mărturisit că au fost foarte multe persoane care s-au băgat în relația dintre cei doi și chiar au încercat să-i despartă.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică de petrecere a știut încă de la început că amicul său și mai tânăra sa parteneră de viață nu sunt făcuți unul pentru celălalt, dar a ales să creadă că manelistul și-a găsit într-un final sufletul pereche.

Mai mult, cântărețul crede că diferența de vârstă și-a spus cuvântul, la fel și mediile în care au fost crescuți pentru că sunt complet diferite. De asemenea, fostul concurent de la Survivor România și fosta iubită aveau concepții opuse.

ADVERTISEMENT

„La început, nici eu nu o acceptam pe Alexandra, după ne-am împrietenit, ba chiar am încercat să mediez lucrurile între ei. Mi-am dat seama că mai bine îl las pe el să se dea cu capul, până nu vede el cu ochii lui nu poate lua o decizie.

Erau tot felul de discuții între ei, așa cum este în orice cuplu, însă și răbdarea aceasta…la un moment dat se termină, s-a umplut paharul la amândoi”, a spus Bogdan Mocanu despre separarea dintre Jador și Alexandra, pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu, despre Jador: ”S-a retras în muzică”

„Nu cred că regretă faptul că s-a afișat cu ea, a făcut ce a simțit. Da, în mediul online păreau foarte fericiți, nu puteau posta de fiecare dată când se certau. Nu este exclus să se împace.

Jador suferă pentru că a iubit-o și cred că încă o iubește, dar s-a retras în muncă, este doar în studio, nu este omul care să piardă timpul”, a completat Bogdan Mocanu, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

În prezent, Jador și fosta iubită, Alexandra Dobbia mai au mici discuții de final de relație, majoritatea referindu-se la lucrurile pe care trebuie să le ia unul de la celălalt. În acest caz, este vorba de unele obiecte vestimentare.

ADVERTISEMENT