Life

Bogdan Stanoevici, plâns la doi ani de la moarte de Sanda Ladoși: ”Scapă cine poate”

Actor și politician român, Bogdan Stanoevici a lăsat în urmă un gol imens după ce, în 2021, a decedat în mod fulgerător, în urma infectării cu COVID-19!
12.01.2023 | 13:09
Bogdan Stanoevici plans la doi ani de la moarte de Sanda Ladosi Scapa cine poate
Sanda Ladoși, lacrimi de dor la doi ani de la decesul lui Bogdan Stanoevici. Sursa foto: facebook/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Bogdan Stanoevici a fost unul dintre cei mai cunoscuți actori, având roluri în 13 lungmetraje, 10 spectacole de teatru și peste 15 filme de televiziune. ”Eu, tu, și… Ovidiu” ”Trandafirul galben”, ”Să mori rănit din dragoste de viață”, ”Secretul lui Nemesis” și ”Sania albastră” fiind unele dintre cele mai remarcabile distibuții alea carierei sale. Pe 12 ianuarie 2021, cunoscutul manager de la Circului Metropolitan București și-a pierdut viața în urma infecției cu COVID-19. La doi ani de la decesul fostului om politic, Sanda Ladoși îi aduce un omagiu cu sufletul încă sfâșiat de durere.

Doi ani de dor și durere de la decesul lui Bogdan Stanoevici!

Internat de urgență după ce a fost diagnosticat cu boala care a pus monopol pe noi timp de aproape trei ani, Bogdan Stanoevici și-a dat ultima suflare la spitalul de boli cardiovasculare CC Iliescu. După aproape o lună de luptă, corpul actorului, absolvent al Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică ”I. L. Caragiale” din Bucureşti, nu a mai putut fi resuscitat după ce starea lui depindea de aparatele care îi preluase funcțiile inimii și ale plămânilor.

ADVERTISEMENT

Elevul profesorului Amza Pelea, la doi ani de la trecerea în neființă este plâns fără încetare de buna lui prietenă, Sanda Ladoși. Cu orice ocazie, celebra interpretă îi aduce numai cuvinte de laudă celui care i-a fost partener pe scenă, dar și în spatele cortinei de la circ.

Într-un material realizat de FANATIK în memoria lui Bogdan Stanoevici, Sanda admite că, deși anii trec, nu poate accepta ceea se s-a întâmplat și afirmă că lucrurile puteau sta altfel, asta dacă, tratamentul era adecvat problemelor lui mai vechi de sănătate.

ADVERTISEMENT

Bogdan avea niște probleme la vârsta lui, dar zic eu, nu erau grave. Mama, draga de ea, are 78 de ani și trăiește bine mersi cu ele. În esență problema este următoarea, indiferent că este pneumonie, COVID sau ce o fi fost, gripă, că tot suntem în plină epidemie, atâta timp cât s-ar fi dat un tratament adecvat, personalizat pentru fiecare caz în parte, eu sunt sigură că rata mortalității era mult mai scăzută.

Dacă s-a dat un protocol pentru toată lumea la fel, indiferent de greutate, vârstă și alte probleme de sănătate, este evident că scapă cine poate. Dacă iei la bani mărunți protocolul ne vom da seama că el în sine a fost total nepotrivit. Deci, scapă cine poate! Asta este trista realitate, de asta au murit foarte mulți oameni!”, a dezvăluit în exclusivitate, pentru FANATIK, Sanda Ladoși.

ADVERTISEMENT

”Unde este credința, unde este Dumnezeu”

Revoltată, Sanda Ladoși dezvăluie că, din păcate, toți știu unde au greșit în cazul morții lui Bogdan Stanoevici, însă, asta nu a schimbat cu nimic lumea sau sistemul din România. Din contră, se pare că în continuare sunt oameni care își pierd viețile din cauza erorilor produse peste tot în jurul nostru.

Nu am fost doar afectată după decesul lui, am fost chiar revoltată. Eu știu foarte bine ce s-a întâmplat și, culmea este că și spitalele știu ce s-a întâmplat. Foarte mulți dintre medici, mă rog, cei care vor să recunoască, dar asta nu îi aduce înapoi pe cei care au plecat! Ce fac ei în continuare pentru a schimba această atitudine față de viața omului?

ADVERTISEMENT

Unde este credința, unde este Dumnezeu în mintea și în faptele lor? Fiecare avem un preț de plătit pe lumea asta, la un moment dat! Doar că, din păcate, Bogdan și alții nu mai pot fi aduși înapoi. Au plătit cu prețul vieții pentru greșelile altora. Lucrurile nu se pot schimba și nici măcar nu te mai încălzește că vor plăti cei vinovați”, a mai completat cântăreața.

Bogdan Stanoevici, viață și după moarte

Astăzi, 12 iauniarie 2023, se fac doi ani de la pierderea lui Bogdan Stanoevici. Ca un omagiu, Sanda Ladoși alături de alți prieteni au pus la punct toate detaliile pentru slujba de comemorare a marelui actor.

Deși în pomenește cu orice ocazie, nu doar în astfel de zile, Sanda admite că neputința a pus stăpânire pe ea după pierderea colegului ei de la Circul Metropolitan București și de atunci a citit nenumărate cărți pentru a găsi explicații legate de viața de apoi. Conform materialelor cercetate, se pare că moartea nu există, ci este viață după această metamorfozare fizică. Astfel, sufletul ei este alinat că Bogdan Stanoevici nu a părăsit-o, ci o veghează dintr-o altă entitate.

A fost făcută slujba de pomenire deja. Am făcut-o în sâmbăta dinaintea decesului. A fost foarte multă lume: prieteni apropiați, colegi. Totul a fost realizat înt-un cerc mai restrâns. Eu mereu am vorbit despre Bogdan Stanoevici și asta voi face tot timpul, atât cât pot.

Este o întrebare pe care ne-o punem veșnic, în fiecare zi, vis-a-vis de cei pe care îi iubim – cum putem opri ca ei să nu plece. Putem face oare asta? – neputința este foarte mare și realizezi că de tine personal ține foarte puțin.

Am citit multă literatură să înțeleg aspectele vieții de după viață. Se pare că noțiunea de moarte nu există. Fiecare trebuie să fim pregătiți să înțelegem niște aspecte de genul acesta. Moartea nu există! Există viață după viață! Mergând pe principiul acesta, sunt convinsă că lucrurile nu se termină aici! Cei dragi nu ne părăsesc niciodată cu adevărat”, a mai povestit Sanda Ladoși pentru FANATIK.

Bogdan Stanoevici, un tată minunat! Sanda Ladoși: ”Copiii mei îl plăceau profund”

Bogdan Stanoevici a fost un mare actor, un recunoscut om politic, în 2019 participând la alegerile prezidențiale. A fost un remarcabil manager, dar și un om și un tată minunat. Sanda Ladoși mărturisește cum se comportat cu unicul lui fiu care locuia în Franța, dar și despre relația pe care a dezvoltat-o cu fiul și fiica ei din relația cu Ștefan Tache.

Bogdan era un tată extrem de grijuliu, atent. Chiar dacă nu era fizic lângă fiul lui, vorbeau adesea. Foarte preocupat în momentul în care, aflat la vârsta adolescenței, băiatul mai întâmpina mici probleme. Ca fiecare, orice familie are o poveste de spus! Și-a adorat copilul!

Și copiii mei îl plăceau profund pe Bogdan. Știa foarte bine să vorbească cu adolescenții, preadolescenți ce am nimerit la copii mei. Știa foarte bine butoanele care trebuiau apăsate. Cu o delicatețe și o atenție care îți e rar să vezi. Bogdan era un spirit special, extrem de luminos”, a adăugat vedeta.

Regretul Sandei Ladoși la doi ani de la decesul lui Bogdan Stanoevici

Sanda Ladoși divulgă pentru FANATIK că atunci când îi avem în viață pe cei dragi, nu îi apreciem. Abia după moartea lui Bogdan Stanoevici și-a dat seama că timpul este relativ și astăzi suntem, iar mâine… se lasă liniștea.

Așa ne trece viața și nu ne dăm seama că nu îi apreciem pe cei dragi! Ai mereu sentimentul că ai timp și nu-ți dai seama că, pur și simplu, într-o dimineață nu mai ești! Nu mai e timp! Când este lângă tine, niciodată nu ai sentimentul că îl poți pierde”, a încheiat Sanda Ladoși, vădit emoționată.

ADVERTISEMENT
Tags:
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
O româncă a făcut milioane în Italia. Avere din prostituție
O româncă a făcut milioane în Italia. Avere din prostituție
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta...
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta care „astupă foamea săracului”