Sport

Bogdan Stelea, critic la adresa lui Gigi Becali: „Se râde, dar nu e de râs!”. Vinicius, luat și el în vizor: „Nu m-a convins!”

Bogdan Stelea a avut o reacție critică la adresa lui Gigi Becali.
24.08.2021 | 21:32
Bogdan Stelea critic la adresa lui Gigi Becali Se rade dar nu e de ras Vinicius luat si el in vizor Nu ma convins
ADVERTISEMENT

Fostul portar a comentat ultimele declarații ale patronului FCSB, care a spus, în stilul caracteristic, că și-a dat seama de greșelile făcute și că va lăsa antrenorii să își facă meseria.

Bogdan Stelea nu este convins însă în totalitate de afirmațiile patronului „roș-albaștrilor”. Totodată, „Arnold” l-a luat în vizor și pe Vinicius, despre care spune că încă nu l-a convins și că pare nepregătit.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea, critic la adresa lui Gigi Becali

Bogdan Stelea a comentat ultimele afirmații ale lui Gigi Becali, care a recunoscut că a greșit în ultima perioadă: „Se râde, dar nu e de râs, nu-mi arde să fac glume, e bine că omul și-a dat seama și s-a oprit.

Îmi doresc din suflet ca Edi să aibă succes și să meargă bine, pentru că e un moment în care vom afla dacă oamenii pregătiți pot să facă lucrurile să meargă așa cum e normal să fie”.

ADVERTISEMENT

„Eu sper să se țină de cuvânt. Mi-e greu să cred că mai rău de atât poate să fie. Mi se pare normal ca FCSB să se lupte la titlu, au lot. S-ar putea să mai fie nevoie de jucători, dar nu mulți, cred că mai au nevoie de fundași centrali”.

„Pe mine nu m-a convins Vinicius până acum. L-am văzut în meciul de aseară cu probleme mari, se poate să nu fie pregătit acum și să revină pe parcurs, pentru că are experiență”, a mai spus Bogdan Stelea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Eram nebun, numai prostii făceam!”

Gigi Becali a avut un moment în care s-a destăinuit și a recunoscut greșelile făcute la echipă: „Nu mă mai sunați decât când vând jucători. Să nu mă mai sunați despre fotbal, că nu sunt profesor de fotbal. Am fost profesor, dar eram profesor prost, fără școală.

Eu voiam să fiu profesor, dar nu știam carte eu. Cum să învăț pe altul dacă nu știu carte? Eram nebun! N-ai văzut? Numai prostii făceam”.

ADVERTISEMENT

„Știi de ce nu mai vorbesc de fotbal? Mă obișnuiesc așa! Când se vor face vânzări de jucători, să mă sunați. În rest, nu mai vreau.

Eram omul care vorbea în fiecare zi la televizor. Eu făceam, eu dregeam, mă pricepeam și la fotbal. Am greșit! Nu mai vreau!”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,55 este cota pentru „Rezultat final 1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: