Sport

Bogdan Stelea nu este de acord cu alegerea lui Edi Iordănescu: „El era mai îndreptățit să apere cu Kosovo!”

Bogdan Stelea nu este de acord cu alegerea lui Edi Iordănescu făcută pentru meciul de la Priștina dintre Kosovo și România.
16.06.2023 | 19:29
Bogdan Stelea nu este de acord cu alegerea lui Edi Iordanescu El era mai indreptatit sa apere cu Kosovo
Bogdan Stelea nu este de acord cu alegerea lui Edi Iordănescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Edi Iordănescu l-a ales pe Horațiu Moldovan să apere poarta „tricolorilor” împotriva kosovarilor, însă Bogdan Stelea este de părere că Marian Aioani era îndreptățit să fie titular.

Bogdan Stelea nu este de acord cu alegerea lui Edi Iordănescu

Bogdan Stelea nu este de acord cu Edi Iordănescu și consideră că Horațiu Moldovan nu trebuia să fie titular în duelul dintre Kosovo și România, în locul portarului Rapidului l-ar fi ales pe Marian Aioani, campion al României cu Farul.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere, Aioani mi se părea cel mai îndreptățit să apere în această seară. Nu intru în statistici, dar sunt convins că Aioani a apărat mult mai mult și să ne uităm în finalul campionatului, când a avut și realizări.

Eu eram un fotbalist care mă hrăneam cu realizările mele din timpul meciurilor. Îmi plăcea mult să mă antrenez, însă momentele mele preferate erau atunci când apăram bine în meci și îmi creștea și încrederea în mine”, a mai spus Bogdan Stelea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan a debutat pentru naționala mare a României într-un meci amical împotriva Sloveniei, pierdut de „tricolori”, scor 1-2. De cealaltă parte, Marian Aioani încă nu a debutat pentru România.

Avertismentul lui Edi Iordănescu înainte de Kosovo – România

Edi Iordănescu i-a avertizat pe jucătorii săi să fie precauți la meciul contra kosovarilor, pentru că orice greșeală îi poate costa pe „tricolori”: Suntem conștienți că o să avem un test dificil.

ADVERTISEMENT

Nu sunt de acord că un anumit rezultat poate scoate o echipă sau altă din cursa pentru calificare. Campania e la început. Suntem conștienți că în ciuda începutului bun nu avem nicio garanție”.

„Nu în ultimul rând suntem conștienți că avem un adversar nu doar valoros ci și foarte motivat. Avem în față un adversar care are o calitate individuală foarte bună.

ADVERTISEMENT

Kosovo are jucători care evoluează în campionate tari săptămână de săptămână. Gândul meu e exclusiv la fotbal și după cum am spus focusul a fost exclusiv pe meciul de mâine”, a mai spus Edi Iordănescu, în cadrul unei conferințe de presă.


  • 2,32 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „2 solist” la meciul Kosovo – România

ADVERTISEMENT