Sport

Bogdan Stelea râde de Mihai Rotaru după explicația hilară pentru kilogramele în plus ale lui Markovic: „Ați creat un caz cu asta” Video

Bogdan Stelea (54 de ani) îl ia peste picior pe Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, după ce acesta a găsit o explicație puerilă pentru problemele de greutate ale lui Jovan Markovic.
04.08.2022 | 09:13
Bogdan Stelea rade de Mihai Rotaru dupa explicatia hilara pentru kilogramele in plus ale lui Markovic Ati creat un caz cu asta Video
89 de kilograme este greutatea lui Jovan Markovic. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru i-a luat apărarea atacantului Universității Craiova dorit de către Steaua Roșie Belgrad, însă Bogdan Stelea a ironizat declarațiile patronului „leilor”.

Bogdan Stelea, hohote de râs în direct: „Când a spus că are meniscurile grele, atunci m-a pufnit râsul”

Invitat în platoul Digi Sport, Bogdan Stelea s-a distrat pe seama declarațiilor lui Mihai Rotaru, care consideră că Jovan Markovic are greutatea normală și doar „are gambele mari, meniscurile mari, pulpele mari. Cântăresc greu”.

ADVERTISEMENT

„Arnold” e de părere că o astfel de scuză nu poate fi luată în calcul: „M-ai întrebat de ce mustăceam? Când a spus (n.r. – Mihai Rotaru) că are meniscurile grele, atunci m-a pufnit râsul. Pe bune”.

Fostul mare portar și-a adus aminte de problemele mari pe care le-a avut la menisc: „Eu mi-aduc aminte că m-am operat de ambele meniscuri, în perioada în care jucam, și nu mi-a scăzut greutatea sub nicio formă”.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea a vorbit despre problemele de greutate ale jucătorilor: „Totul depinde de conformație”

Bogdan Stelea a suferit două intervenții chirurgicale complicate la ambii genunchi, încă de la o vârstă fragedă: „Unul a fost scos complet, unul parțial. La 18 ani m-am operat prima oară și, indiferent dacă-l aveai rupt și mai aveai și o parte bună, ți-l scotea pe tot.

Apoi, peste doi ani, m-am operat la celălalt picior, la stângul, și mi-au scos doar partea lezată, pentru că evoluase tehnica”.

ADVERTISEMENT

Fostul membru al Generației de Aur consideră că percepția asupra greutății optime la fotbaliști este una total greșită: „Ați creat un caz cu asta. La noi, în România, se spunea că trebuie să ai cu 10 kilograme mai puțin decât înălțimea. Greșit. Sunt oameni care nu pot ajunge la greutatea aia, pentru că totul depinde de conformație”.

Ba mai mult, Bogdan Stelea nu crede că atacantul de 21 de ani este gras: „Și noi am avut, pe vremea noastră, atacanți mari. Iar eu nu-l văd pe Markovic un fotbalist mare (n.r. – din punct de vedere al greutății)”, a declarat Bogdan Stelea, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Mihai Rotaru despre problemele de greutate ale lui Jovan Markovic: „Nu are nici măcar un kilogram în plus”

„Nu are nici măcar un kilogram în plus. Are 89 kg, are 10,5 țesut adipos, ceea ce este perfect pentru structura lui. Nu are nici măcar un kilogram în plus. Este un tip masiv. A rămas această percepție din trecut când, într-adevăr, a avut 10 kg în plus acum un an și jumătate, la Clinceni, dar acum nu are nici măcar 100 g în plus. Are o conformație foarte mare, are gambele foarte mari, meniscurile, pulpele…

Am discutat cu staff-ul medical. Este un tip masiv, nu gras. Mi-au spus că nu îl duc sub 89 kg, ar însemna să scadă din masa musculară. Nu mai are țesut adipos… Dacă doctorul Stamatescu, care este și doctorul naționalei, spune că aceasta este greutatea lui sub care să nu scadă, ce să facem?”, a spus patronul Universității Craiova, la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Zorya Luhansk – Universitatea Craiova: 5,20 este cota pentru ”1 și sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT