Sport

Bogdan Vasiliu, replică după dezvăluirile Fanatik: “Cu Bella Gullden am negociat, dar transferul a căzut!”. Ce spune de buget

02.02.2021 | 16:10
Bogdan Vasiliu replica dupa dezvaluirile Fanatik Cu Bella Gullden am negociat dar transferul a cazut Ce spune de buget
Bogdan Vasiliu, replică după dezvăluirile Fanatik: "Cu Bella Gullden am negociat, dar transferul a căzut!". Ce spune de buget. Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Managerul secției de handbal de la Rapid, Bogdan Vasiliu, a reacționat după dezvăluirile FANATIK spunând că discuțiile cu Bella Gullden nu au ajuns la un consens și ea nu se va întoarce în România. Iar, referitor la bugetul clubului, managerul a explicat că sumele sunt mai mici.

Rapid a vrut să o transfere pe Bella Gullden, suedeza care a scris istorie în tricoul celor de la CSM București. Echipa giuleșteană are planuri mari pentru viitorul sezon, însă transferul jucătoarei a căzut, după cum explică managerul secției de handbal din cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vasiliu, replică după dezvăluirile Fanatik: “Am negociat cu Bella Gullden, dar nu revine!”

Bogdan Vasiliu a dorit să facă o rectificare și în ceea ce privește bugetul pe care îl are Rapid și salariul staff-ului tehnic după ce FANATIK a publicat lista echipelor cu cele mai mari bugete din Liga Națională:

“Am văzut informația pe care ați publicat-o referitor la Bella Gullden. Este adevărat că am negociat cu ea, dar discuțiile nu au ajuns la un numitor comun și transferul a căzut. Atât și nimic mai mult.

ADVERTISEMENT

“Bugetul nostru pentru sezonul viitor este mult mai mic, sub 1,5 milioane de euro”

Referitor la sumele pe care le-ați publicat, vreau să vă spun că sumele sunt mai mici decât le-ați trecut dumneavoastră. Carlos Viver și staff-ul tehnic nu câștigă 15.000 de euro lunar. Dacă doriți o estimare, salariile întregului staff se apropie de 10.000 de euro lunar.

Iar în ceea ce privește bugetul echipei pe anul viitor, el nu va fi de 2 milioane de euro. Știu că lumea handbalului vorbește și este un subiect de interes, însă nu înțeleg de ce se exagerează. Bugetul nostru pentru sezonul viitor este mult mai mic, sub 1,5 milioane de euro”, a fost reacția lui Vasiliu pentru FANATIK

ADVERTISEMENT
Bogdan Vasiliu (in dreapta) in tribuna la meciul de handbal feminin dintre SCM Craiova si Rapid Bucuresti, contand pentru Liga Florilor, desfasurat fara spectatori in Sala Ioan Kunst Ghermanescu-Polivalenta din Bucuresti, joi 28 ianuarie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Carlos Viver, numit antrenor la Rapid în luna noiembrie!

Rapid are ambiții de calificare în cupele europene în anii viitori, astfel că, investițiile în acest club vor fi mai importante în sezonul viitor. Echipa este în acest moment pe locul 8 în Liga Națională, fiind în revenire de formă.

La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Rapid l-a numit la cârma clubului pe Carlos Viver, selecționerul naționalei Spaniei, care a condus prima reprezentativă iberică în finala Campionatului Mondial din 2020.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vasiliu a fost șeful secției de handbal de la CSM București până în anul 2018 când a plecat de la “tigroaice” pentru a semna cu Rapid București, echipă al cărei manager al secției de handbal este în acest moment și cu care are ambiții mari.

 

ADVERTISEMENT