Sport

Bogdan Vintilă răsuflă ușurat după FC Argeș – Petrolul 3-0: „Trăim periculos de când am venit aici. De la agonie la extaz”

Bogdan Argeș Vintilă era epuizat la finalul meciului dintre FC Argeș și Petrolul Ploiești, la finalul căruia piteștenii s-au salvat de retrogradarea directă
19.05.2023 | 23:09
Bogdan Vintila rasufla usurat dupa FC Arges  Petrolul 30 Traim periculos de cand am venit aici De la agonie la extaz
Bogdan Argeș Vintilă a reușit inextremis să o salveze pe FC Argeș de la retrogradarea directă și va juca la baraj cu Dinamo sau Oțelul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Bogdan Argeș Vintilă a reușit inextremis să salveze FC Argeș – Petrolul, în urma victoriei 3-0 obținută după ce „lupii galbeni” au pierdut cu doi jucători.

Bogdan Vintilă, epuizat psihic după ce a salvat în ultima clipă FC Argeș de la retrogradare: „Am avut niște trăiri intense”

Antrenorul lui FC Argeș a vorbit la final despre emoțiile uriașe prin care a trecut de când a venit la Pitești: „I-am văzut nervoși, agresivi, exact ce aveam nevoie pentru a face diferența. Mergem la baraj și mă bucur pentru meciul de azi. Suntem bucuroși. Mă bucur că am reușit să marcăm și să mergem la baraj. Cred că meritam și noi un rezultat bun, care să încânte și publiul din tribune.

ADVERTISEMENT

Vintilă nu a fost surprins de evoluția jucătorilor săi: „Mă așteptam la reacția asta. Au realizat că nu asta e valoarea lor și locul pe care trebuie să termine campionatul. Sincer am fost foarte conectat la meciul nostru. Întrebam ce se întâmplă doar când auzeam publicul nostru”.

Fostul antrenor al FCSB a fost sincer în legătură cu ce a simțit la Pitești: „Trăim periculos de când am venit eu aici. A fost ca un roller coster. Am avut niște trăiri intense și diametral opuse, de la agonie la extaz”, a mai spus tehnicianul la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă a vorbit despre barajul cu Dinamo sau Oțelul Galați: „Normal că suntem încrezători”

FC Argeș ar putea întâlni Dinamo sau Oțelul Galați la barajul de menținere în SuperLiga: „Nu am rezolvat încă nimic. Ca antrenor ai aceleași trăiri indiferent de nivel sau echipa la care ești.

Normal că suntem mai încrezători, pentru că am văzut că se poate și atunci când avem atitudine putem câștiga. Chiar dacă adversarul a jucat în inferioritate numerică”.

ADVERTISEMENT

Vintilă nu îi slăbește pe jucători și i-a anunțat că trebuie să se prezinte la pregătire: „Mâine avem antrenament, nu am rezolvat nimic. Nu am nici cea mai mică preferință, mă interesează doar să pregătesc eu echipa cât mai bine. Nu suntem încă salvați de la retrogradare”.

Chindia Târgoviște a terminat pe locul 15 și a retrogradat în Liga 2 Casa Pariurilor în dauna celor de FC Argeș, chiar la primul meci pe noul stadion din oraș.

ADVERTISEMENT
Tags: