Sport

Bornă istorică atinsă de Leo Messi la meciul Bayern – PSG. Și Mbappe a marcat într-un mod inedit recordul de goluri înscrise pentru parizieni

Lionel Messi a atins o bornă istorică la meciul dintre Bayern Munchen și PSG, în timp ce Kylian Mbappe și-a făcut prezența cu o pereche de ghete personalizate.
08.03.2023 | 22:44
Borna istorica atinsa de Leo Messi la meciul Bayern  PSG Si Mbappe a marcat intrun mod inedit recordul de goluri inscrise pentru parizieni
Bornă istorică atinsă de Leo Messi la meciul Bayern – PSG. Sursă foto: psgtalk.com
ADVERTISEMENT

Starul argentinian a ajuns la meciul cu numărul 150 jucat în UEFA Champions League și doar Cristiano Ronaldo și Iker Casillas au mai multe meciuri strânse în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa.

Bornă istorică atinsă de Leo Messi la meciul Bayern – PSG

Lionel Messi continuă să scrie istorie și a atins o bornă extraordinară la partida dintre Bayern Munchen și PSG, ajungând la nu mai puțin de 150 de meciuri jucate în Champions League.

ADVERTISEMENT

„Venim după trei victorii, care ne-au dat încredere și ne-au permis să ne antrenăm conectați. Mergem la Munchen să câștigăm. Știm că va fi greu, dar suntem pregătiți.

Va fi un meci disputat, așa cum a fost și în tur, unde detaliile au făcut diferența. Am oferit o altă imagine în ultima perioadă și avem speranța că putem întoarce rezultatul din tur și să ne continuăm drumul în Champions League”, a spus Lionel Messi înainte de meciul de pe „Allianz Arena”.

ADVERTISEMENT

Top 3 fotbaliști cu cele mai multe prezențe în Champions League:

  • Cristiano Ronaldo – 178 de meciuri
  • Iker Casillas – 176 de meciuri
  • Lionel Messi – 150 de meciuri

Kylian Mbappe și-a făcut apariție cu niște ghete personalizate

Kylian Mbappe a jucat returul cu Bayern Munchen cu o pereche de ghete noi, personalizate cu numărul 201, reprezentând recordul doborât, cu privire la golurile din istoria PSG-ului.

ADVERTISEMENT

După meciul dintre PSG și Nantes, scor 4-2, Kylian Mbappe a devenit cel mai bun marcator din istoria lui PSG, cu 201 de reușite, depășindu-l pe Edinson Cavani, fostul atacant al parizienilor, care evoluează în prezent în Spania, la Valencia.

Ghetele purtate de Kylian Mbappe. Sursă foto: goal.com
Ghetele purtate de Kylian Mbappe. Sursă foto: goal.com

„Mereu mi-am dorit ca numele meu să rămână în istorie. E un privilegiu să joc aici, eu sunt din Paris și e un lucru special pentru mine să joc la PSG.

ADVERTISEMENT

Am ajuns aici când eram foarte tânăr, am crescut și m-am maturizat aici, atât fotbalistic, cât și personal. Vreau Balonul de Aur. Mult timp, nu a fost prioritatea mea, dar acum mă gândesc la asta. Dacă joc așa, cred că nu sunt departe de Balonul de Aur”, a spus Kylian Mbappe după ce a intrat în istoria PSG-ului.

ADVERTISEMENT