Sport

Borussia Dortmund – Bayern Munchen 0-4, în etapa a 10-a din Bundesliga. Harry Kane reușește un hattrick

Borussia Dortmund - Bayern Munchen s-a terminat 0-4. Echipa lui Tuchel a dominat partida de la cap la coadă, iar Kane a reușit să înscrie de 3 ori.
04.11.2023 | 20:39
Borussia Dortmund  Bayern Munchen 04 in etapa a 10a din Bundesliga Harry Kane reuseste un hattrick
Dortmund - Bayern este derby-ul rundei a 10-a din Bundesliga. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
04-11-2023
16:43

LIVE. Borussia Dortmund - Bayern Munchen 0-4 (Upamecano 4, Kane 9, 72, 90+2)

Vezi toate fazele video importante aici. 

Min. 90+3: Fluier final

Min. 90+2: GOOOL Bayern Munchen! Kane reușește tripla după un șut plasat din interiorul careului

Min. 72: GOOOL Bayern Munchen! Kane înscrie din nou și duce scorul la 0-3

Min. 9: GOOOL Bayern Munchen! „Bavarezii” au prins-o pe Dortmund pe contraatac, iar Harry Kane a înscris fără probleme din fața porții.

Min. 4: GOOL Bayern Munchen! Leroy Sane centrează excelent din corner, iar Upamecano reia în cu capul în poartă. 

Min. 1: Partida a început!

Borussia Dortmund: Kobel – Wolf, Hummels, Schlotterbeck, Ryerson – Ozcan, Sabitzer – Malen, Reus, Brandt – Fullkrug. Rezerve: Meyer, Sule, Reyna, Nmecha, Moukoko, Haller, Bynoe-Gittens, Bensebaini, Adeyemi. Antrenor: E. Terzic. 

Bayern Munchen: Neuer – Mazraoui, Upamecano, Kim, Davies – Laimer, Goretzka – Coman, Musiala, Sane – Kane. Rezerve: Ulreich, Sarr, Tel, Pavlovic, Muller, Kratzig, Gnabry, Choupo-Moting. Antrenor: T. Tuchel. 

Meciul Borussia Dortmund – Bayern Munchen are loc sâmbătă, 4 noiembrie, cu începere de la ora 19:30, în cadrul etapei a 10-a din Bundesliga. Bayern vine după un adevărat dezastru de imagine, eliminare șoc din Cupa Germaniei în 16-imi, de către ocupanta locului 15 din a treia divizie, Saarbrucken.

Unde se joacă meciul Borussia Dortmund – Bayern Munchen

Întâlnirea Borussia Dortmund – Bayern Munchen se dispută sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 19:30, pe stadionul Signal Iduna Park din Dortmund, o arenă cu 81.000 de locuri, care va fi plină ochi la acest meci. Este așadar sold-out și pe lângă cele 81.000 de locuri ocupate au mai fost cel puțin de zece mii de cereri de bilete care nu au putut fi onorate, din lipsă de spațiu.

ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund – Bayern Munchen este, raportând proporțiile, un soi de Real Madrid – FC Barcelona, doar că Borussia nu are nici pe departe numărul de titluri al vreuneia dintre marile puteri din Spania din El Clasico. Acum galben-negrii speră să profite de șocul eliminării lui Bayern din Cupa Germaniei de către o echipă din eșalonul al treilea.

Cine transmite la TV partida Borussia Dortmund – Bayern Munchen

Partida Borussia Dortmund – Bayern Munchen se joacă sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 19:30, pe stadionul Signal Iduna Park din Dortmund, în etapa a 10-a din Bundesliga și va fi transmisă în direct pe posturile Digi Sport 3 Orange Sport 3 și Prima Sport 3. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Dortmund, din păcate exact de sâmbătă, 4 noiembrie, începe o săptămână de vremea rea, cu cerul acoperit permanent dar mai ales cu numeroase reprize de ploaie pentru cel puțin cinci zile de acum înainte. Va fi și frig, la ora meciului temperatura oprindu-se la 11 grade. Cunoscutul arbitru Denis Aytekin va conduce acest meci.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Borussia Dortmund – Bayern Munchen

Ambele echipe au mari probleme în alcătuirea celui mai bun unsprezece din cauza, în special, a accidentărilor. Patru este numărul lor la Borussia, unde din motive medicale vor absenta belgianul Duranville, spaniolul Morey și autohtonii Emre Can și Marius Wolf. Important este că nu sunt probleme grele în atac.

ADVERTISEMENT

La Bayern, unde antrenorul Thomas Tuchel e sub mare presiun după eliminarea din Cupa Germaniei, lucrurile stau și mai rău, în sensul în care roș-albaștrii au mult mai multe indisponibiliăți. Cele mai grele absențe sunt atacantul francez Kinglsey Coman și fundașii Upamecano și de Ligt iar la mijloc Kimmich, care a văzut roșu și este suspendat.

Cote la pariuri la jocul Borussia Dortmund – Bayern Munchen

Casele de pariuri au mare încredere în capacitatea bavarezilor de a reveni după umilința din Cupa Germaniei. Prin urmare oaspeții sunt favoriți la cota de 1,85 iar galben-negrii au primit cota de 4,80 pentru a mai da o mână de ajutor la începărtarea lui Thomas Tuchel de pe banca lui Bayern. 1,85 este cota pentru șansă dublă 1X, față de 1,22 pentru șansă dublă X2. Gol marcat Borussia valorează 1,45 față de 1,18 pentru oaspeți.

ADVERTISEMENT

Din 2018 nu a mai reușit Borussia să învingă pe teren propriu în campionat pe Bayern Munchen. Atunci a fost un spectaculos 3-2, scor care se repetă obsesiv după aceea, adică de încă trei ori din șase partide, dar în favorea bavarezilor. Totuși, sezonul trecut s-a consemnat remiza de 2-2.

 

ADVERTISEMENT