Sport

Borza în locul lui Bădescu la Craiova – Rapid? Informații de culise din vestiarul lui Bergodi

Robert Niţă susţine că Robert Bădescu ar trebui să fie titular şi în derby-ul Craiova - Rapid, după ce a avut un debut foarte bun, fiind folosit în locul lui Borza.
02.03.2024 | 20:42
Borza in locul lui Badescu la Craiova  Rapid Informatii de culise din vestiarul lui Bergodi
Borza în locul lui Bădescu la Craiova – Rapid? Informații de culise din vestiarul lui Bergodi, Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Bădescu a avut un debut de vis în SuperLiga cu Rapid. Tânărul fundaş a fost titularizat în locul “petrecăreţului” Borza, a marcat la debut cu UTA Arad, scor 4-1, având o evoluţie excelentă în meciul din Giuleşti.

Borza în locul lui Bădescu la Craiova – Rapid? Informații de culise din vestiarul lui Bergodi

Specialistul FANATIK, Robert Niţă, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Bădescu ar trebui să fie titularizat în continuare în faţa lui Borza, chiar dacă jucătorul transferat cu 800.000 de euro de la Farul a revenit la antrenamentele primei echipe:

ADVERTISEMENT

“Eu când ieşeam cu Şumudică sau cu contracandidaţii pe post eram şi ospătar. Le turnam în pahar. Prost momentul, clar. Acum îl laşi pe Robert Bădescu, îi dai continuitate.

Iar Borza să îşi aştepte rândul. Oricum, Borza era într-o scădere de formă înainte de acest incident. Copilul, nu doar că a marcat ceea ce e rar pentru un fundaş, a jucat bine, echipa câştigă. Beneficiază de toată încrederea lui Bergodi.

ADVERTISEMENT

“Robert Bădescu, din punctul meu de vedere, nici nu ar trebui să încapă discuţie, ar trebuie să fie titular”

El a spus că nu vrea un alt jucător acolo că îl are pe Bădescu. Fără discuţie aş merge în continuare pe mâna copilului. E tot “under”, a jucat foarte bine, a marcat, îl laşi în teren.

Este competiţie, e sport. Ai greşit, ieşi din echipă. Indiferent că eşti suspendat de conducere, iei cartonaş roşu. N-ai ce să faci? Deciziile sportive sunt luate de Bergodi. 

ADVERTISEMENT

Dacă Bergodi nu voia să îi recheme la antrenamentele primei echipe pe Borza şi Albu, nu-i chema. Robert Bădescu, din punctul meu de vedere, nici nu ar trebui să încapă discuţie, ar trebuie să fie titular.

“Dar joacă mai bine ca Borza, echipa câştigă, de ce să îl scoţi pe Bădescu din echipă?”

Copilul intră ca o variantă de avarie. Când îl chemăm pe Borza îl chemăm. Dar nu schimbăm sistemul, nu schimbăm jucătorii din faţă care erau într-o formă foarte bună. Nu îl băgăm pe Cîrjan, nu îl băgăm pe El Sawy. 

ADVERTISEMENT

Şi atunci ce facem? Îl băgăm pe Bădescu. Îşi face treaba. Cu tot respectul pentru Borza, eu am şi o simpatie pentru Borza. Dar joacă mai bine ca Borza, echipa câştigă, de ce să îl scoţi pe Bădescu din echipă?”, a declarat Robert Niţă.

Borza în locul lui Bădescu la Craiova – Rapid?

ADVERTISEMENT